hudkreft

Torsdag 13.februar spiller Hudkreft i Teglverket på Kvarteret. Ta turen, da!

Hudkreft er et politisk engasjert band du bør ha merket deg allerede. De fire medlemmene spiller dønn ærlig pønk, som tar opp en rekke samfunnsaktuelle temaer. De har spilt sammen siden 2016, ga ut to debut-singler i november 2017, og slapp sin første EP i februar 2019.

Selv om Hudkreft er et relativt nytt og ungt band kan de legge bak seg flere store prestasjoner. De har blant annet spilt et eget sett på Vill Vill Vest, varmet opp for Honningbarna i Parkteatret og spilt ved Chateau Neuf. I tillegg arrangerer medlemmene i Hudkreft en gratisfestival for ungdom som sist sommer ble arrangert for tredje gang. Jentene i Hudkreft har både tæl og ben i nesa, og det blir ikke lagt skjul på. Vi spår stor suksess for Hudkreft og gleder oss videre til hva framtiden bringer, men enn så lenge er de å se i Teglverket 13. februar på Kvarteret. Følg med på eventuelle oppdateringer på facebook.

Billetter kan kjøpes her.