Up & Coming

Up & Coming er et konsept hvor Bergen Realistforening vil fremme Bergens mange nyoppstartede og ukjente band og artister ved å gi dem sjansen til å spille på byens beste intimscene: Teglverket på Det Akademiske Kvarter. For at så mange som mulig skal kunne se Bergens neste musikkstjerner, vil alle konsertene være gratis!

Vil du spille på Kvarteret?

Alle musikalske innslag er velkommen til å søke om å få spille på Up & Coming. Dersom du er interessert, sender du en mail med informasjon om band eller artist til bookinggruppen på rfbooking9@gmail.com.

Vi får alltid mange flere søkere enn vi har plasser å fylle, og derfor vil søknader der innspilt musikk er lett tilgjengelig på nettsider som for eksempel Urørt, Facebook, YouTube eller Soundcloud bli prioritert. Grunnet søkerantallet kan vi dessverre ikke gi tilbakemeldinger til de bandene og artistene som ikke blir plukket ut.

Vi vil helst ha 3 eller 4 innslag på hver Up & Coming, og hvert innslag skal ha et sett på mellom 20 og 30 minutter. Så langt det lar seg gjøre forsøker vi å plassere sjangerlike band og artister på samme kveld.

Grunnet skjenkeregler og ønsket målgruppe er det dessverre 18 års aldersgrense for alle band og artister. Legg også merke til at det for publikum gjelder andre aldersgrenser.

Dette er en super sjanse som gir en unik og lærerik erfaring for nye artister ved å møte et stort publikum og andre artister på en av Bergens største scener.

Bli Bergens nye helter, vi gleder oss til å se hva dere har å by på!