Bli med!

Ønsker du å bli med i RF, eller vil vite litt mer om hva vi driver med? Ta kontakt på facebook eller instagram for en uforpliktende prat.

RF er en konsertarrangør ved Det Akademiske Kvarter (Studentkulturhuset i Bergen, også kjent som Kvarteret). Hver torsdag gjennom hele semesteret arrangerer vi konserter i Teglverket, som er den største konsertsalen på Kvarteret med plass til 500 personer. I tillegg arrangerer vi Helhus utvalgte lørdager i semesteret, hvor vi har ulike arrangementer i alle rom på huset.

Konserter er vår kjernevirksomhet og vi prøver alltid å holde en best mulig standard på artistene vi tilbyr publikum. Av aktuelle artister semesteret som var kan vi blant annet nevne Fieh, A-laget og Lil Halima.

I RF har vi en flat styrestruktur. Det vil si at dersom en ønsker det kan man med en gang man blir med få en plass i styret og kan være med å bestemme hvordan foreningen skal drives. Hver torsdag kl. 18.00 avholder vi styremøte på Studentsenteret. Her blant annet bestemmes hvilke band som bookes, til hvilken pris, og hvordan man skal lage PR rundt arrangementet. Dette gjør at man fort får interessante og relevante arbeidsoppgaver innenfor det man ønsker å drive med.

Styret i RF er delt inn i forskjellige grupper med forskjellige arbeidsoppgaver, disse er Booking, PR, Økonomi og Intern. I tillegg har vi en President og en Visepresident som har ansvar for å være foreningens ansikt utad og holde kontroll internt i foreningen.

Taket på antall medlemmer er 30 personer, noe som gjør at vi er en sosial gjeng hvor alle kjenner alle. I tillegg får man mulighet til å treffe andre studenter som er frivillig engasjert på Kvarteret, og får fort mange nye venner. Hvert semester har vi også mange kjekke interne arrangement som Hansa-tur, styremiddag og hyttetur, hvor det sosiale båndene innad i styret blir styrket.

Som medlem i RF får man attpåtil mange goder. Blant disse er interngodene på kvarteret som gir avslag på diverse utsalgsvarer, gratis inngang på Helhus og fortrinn i køen. I tillegg har vi gjestelisteplasser hos både Garage, Hulen og de andre arrangementene på Kvarteret. Og selvfølgelig gratis inngang på konserter vi selv arrangerer. Etter 3 semester som aktivt medlem kan man bli tatt opp som æresmedlem i foreningen og få beholde enkelte goder (som blant annet gratis inngang på RF sine konserter) livet ut.

Grip sjansen og gjør det beste ut av studietiden din!
Den beste måten å få tak i oss for tiden er gjennom facebook eller instagram!

Ikke nøl med å sende oss en melding! Vi skal informere deg videre om hvordan du kan bli medlem <3