zugly

The Good The Bad and the Zugly på Kvarteret torsdag 6.februar!

 

Torsdag 6.februar kommer The Good The Bad and The Zugly til Kvarteret, med Leiving som support.

The Good The Bad And The Zugly har opplevd stor oppmerksomhet siden debuten i 2011 og vekker alltid oppsikt med sine intense og eksplosive liveshow. Bandet består av en gjeng utflytta hadelendinger med en forkjærlighet for god, gammeldags punkrock og er frontet av en av Norges mest karismatiske vokalister; Ivar Nikolaisen.

I januar 2020 er det duket for bandets fjerde studio-album med påfølgende norgesturné.

Leiving er bergensk for et velplassert knyttneveslag i ansiktet. Leiving er frustrasjon. Leiving er selvmedisinering. Leiving er knyttneveslaget i trynet som kultureliten som verdsetter penger over kunst fortjener. Leiving er hat. Leiving er kjærlighet. Leiving er solidaritet. Leiving er det du føler når verden raser sammen og du ikke kan gjøre annet enn å danse rundt et brennende bilvrak.