30814091_1313811258721245_1785676306560244506_o

VillVillVest på Kvarteret torsdag 13. september!

 

Torsdag 13. september returnerer VillVillVest til Kvarteret med en utrolig lineup. Bergen Realistforening presenterer i samarbeid med VillVillVest disse fire spennende artistene: Amalie Holt Kleive, VIAN, Marinius og Great News, som vil skape stemning utover kvelden i Teglverket.

AMALIE HOLT KLEIVE
Utdannet jazzvokalist ved Griegakademiet som i vinter starte soloprosjekt som utforsker samplinger, med beats, improvisasjon, vokal, looping, synth og mer. De få konsertene hun har holdt har trollbundet publikum og bransjen, og det jobbes med de de første utgivelsene.

VIAN
Har i løpet av kort tid virkelig markert seg på den norske popscenen med deres særegne, sfæriske og trollbindende musikk. Til tross for deres korte fartstid har de høstet mange lovord og fått stor oppmerksomhet. Singelen “Hvit Støy” ble bl.a. Ukas Urørt på NRK P3, og debutalbumet DIAFON fikk strålende omtale av Fædrelandsvennen og NRK P1, i tillegg til å bli kåret til Ukas Album av NPS Music.

MARINIUS
Soloprosjektet til musiker og produsent Eirik Marinius Sandvik, med seg har han venner fra bl.a. Young Dreams, Shaman Elephant og Kongle. Musikken kan beskrives som psykedelisk pop, og trekker linjer til støyrock, indie og lo-fi.

GREAT NEWS
Dazepoptrio fra Bergen som startet i 2015. På tre begivenhetsrike år har bandet gjort seg kjent som et av Norges beste liveband. I februar gav bandet ut sitt egenproduserte album “Wonderfault”, som høstet gode kritikker fra både norsk og internasjonal presse.

 

I samarbeid med både VillVillVest og NRK P3 presenteres også Rise Above, Brenn og Safario.

RISE ABOVE
Ukas Urørt i 2016 https://p3.no/musikk/hardcore-punk-om-flyktningekrisa/

BRENN
Ukas Urørt i 2018 https://p3.no/musikk/brennheite-og-trassige/

SAFARIO
Ukas Urørt i 2017 https://p3.no/musikk/ung-og-malbevisst/

 

Teglverket:
21:00 Amalie Holt Kleive
22.15 VIAN
23.30 Marinius
00:30 Great News

Tivoli:
21:30: RISE ABOVE
22:45 brenn.
00:00 Safario