Det neste store innenfor norsk Indie-pop slipper nytt album, og i den anledning kommer de til Bergen den 16. april! Hold av datoen!

KID ASTRAY
Kid Astray slapp sitt debutalbum den 16. Mars, og er i den anledning klar for en heidundrende Norgesturne. Bærumsbandet, som med sangen “The Mess” ble kåret til Ukas Urørt på NRK P3, har siden rukket og slippe to fantastiske EPer ved navn Easily Led Astray og Taking You With Me. Med et ferskt sett av nye låter i lomma, hersker det liten tvil om hvorvidt det neste store innen Norsk Indie-Pop kommer til å rocke scenen eller ikke! Og dette får du muligheten til å få med deg på Det Akademiske Kvarter den 16. April! Facebook-eventen finner du her.

Facebook: https://www.facebook.com/kidastray?fref=ts
Hjemmeside: https://twitter.com/kidastray
Spotify: http://open.spotify.com/artist/5fUbM1zPxRNlooyLpOB2j3

VIOLET HILL
Med bena jordnært plantet –det ene i et kjærlig publikumsfrieri med musikkens mulighet til å forene sytten-­ og syttiåringer i en felles ekstase i tankene, og det andre i en eksplosiv nysgjerrighet, en higen etter å se hvor langt den tradisjonelle firemanns bandoppsetningen kan bære – strekker Violet Hill seg mot himmelen og horisonten i sin musikk. Violet Hill er et band av mangfold. Inspirasjonskildene er mange og til tider motsigende, og sammen danner disse en mosaikk av nytt og gammelt der et lydbilde som er utpreget deres eget springer ut. Vanligvis vil ikke de enkelte publikummerne være enige når hva de har hørt skal beskrives. Likevel er det enkelte karakteristikker som går igjen – storslått, livlig, og varmt. Samtidig er det øyeblikk og partier som står stikk i strid med slike ord. Alle følelser, alle farger, alle tanker og alle stemninger utforskes og uttømmes, slik at en konsert rommer det avmælte og det høylytte, det varmende og det avkjølende. Violet Hill utforsker ukjente og velkjente landskap. En konsert med Violet Hill er slik mer enn noe annet en reise, der lytteren ved veis ende står igjen med en følelse av økt stamina.

Facebook: https://www.facebook.com/violethillnorway
Urørt: http://urort.p3.no/#!/Band/violethill

Arrangeres av RF:
http://rf.uib.no/
https://facebook.com/bergenrealistforening
https://twitter.com/BergenRF
http://instagram.com/bergenrf