Anja Elena Viken har releasekonsert for sitt album Herfra til I Morgen på Kvarteret fredag den 20. Mars!

Dørene åpner kl. 21:00
Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)
Billetter kjøpes på TicketCo og deres utsalgssteder:
-legges ut snart-
http://rf.uib.no/arrangementer/billetter/
Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Sjekk ut Facebook-eventen

I etterdønningene av den siste store Bergensbølgen som førte Lars Vaular, Fjorden Baby! og John Olav Nilsen og gjengen ut i lyset, opp på scenen og inn i de tusende hjem, kommer Anja Elena Viken. Den tjue år gamle jenten fra Fantoft følger i fotsporene til sine kolleger i det bergenske musikkmiljøet, og skriver låter om snuten, om gatekamper, om å miste kredibilitet og om alt hun hater. Anja har en særegen evne til å kombinere tøffe, gatesmarte tekster med fryktelig fengende melodier. Hennes første singel har blitt radiolistet på P3, og selv med bare en håndfull liveopptredener kaller Bergensavisen henne for årets beste overraskelse.

Hjemmeside
Facebook
Spotify