Dag Sørås inntar scenen den 30. april på Det Akademiske Kvarter, klar til å sjarmere med god og dagsaktuell humor!

Dørene åpner kl. 21:00
Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)
Billetter kjøpes på TicketCo og deres utsalgssteder:
https://rf.ticketco.no/dagsoras
http://rf.uib.no/arrangementer/billetter/
Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Sjekk ut Facebook-eventen

Dag Sørås har gjennom de siste årene opparbeidet seg bred erfaring fra scener over hele landet, og på kort tid gjort stort inntrykk på publikum. Etter debuten i Trondheim i 2002 er han nå bosatt i Oslo, hvor han har etablert seg som standup´er på fulltid. Radikal. Hardtslående. Ironisk. Kunnskapsrik. Utfordrende. Nominert til Stå Opp-Prisen 2007. Tildelt prisen for Årets Nykommer under Komiprisen samme år. Dette er Dag Sørås!

Han er ofte å se på klubbscenen på Latter, og han har i tillegg vært regelmessig oppvarmer for Johan Golden, Christer Torjussen og Jon Schau. Han var også med på publikumssuksessen Julelatter høsten 2007, sammen med Dagfinn Lyngbø, Johan Golden og Lisa Tønne.

Dag gjør også helaftens show alene, og han er veldig fokusert på å stadig fornye materialet sitt. Politisk og dagsaktuelt stoff blandes sammen med observasjoner om de nære tingene som samboeren, sønnen og bikkja, og mange av vitsene går på hans egen bekostning. Dag spesialskriver også materiale som tilpasses enhver setting, og er går ikke av veien for å utfordre publikum med bastante synspunkter på verden rundt seg. Nordlendingen skiller seg ut blant sine kollegaer, og han krediterer den amerikanske kultkomikeren Bill Hicks med at han i det hele tatt bestemte seg for å prøve seg på scenen.

Hjemmeside
Facebook