The Fjords kombinerer låtskriverkunst med en frisk innstilling til elektroniske og akustiske elementer – noe som til sammen utgjør hjertevendt og tidløs musikk.

Dørene åpner kl. 21:00
Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)
Billetter kjøpes på TicketCo og deres utsalgssteder:
http://rf.ticketco.no/thefjords
http://rf.uib.no/arrangementer/billetter/
Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Sjekk ut Facebook-eventen

The Fjords ble en snakkis i norsk musikkmiljø i 2014, etter overbevisende konserter på blant annet Trondheim Calling, Pstereo og Sørveiv, P3-listing og oppmerksomhet fra presse og musikkblogger i Europa. Ved årsslutt ble The Fjords valgt ut og presentert gjennom Spotify´s “Spotlight 2015”, hvor de velger ut et knippe artister de har troen på det kommende året. WiMP hadde på sin side singelen “Polaris Breach” på sin “Topp 100 låter i 2014”-liste. Nå slippes 2. singel fra plata som ventes i slutten av mars. “Anaesthesia” viser en ny side av The Fjords og varsler et variert og spennende album i debutplaten Silhouettes.

The Fjords fører lytteren gjennom gåtefulle farvann hvor understrømmer av menneskelig lengsel avskjæres av dramatiske, nakne fjell. Drømmeaktige historier blir akkompagnert av klokkeklare gitartoner, stødige synther og bass i en mektig elektronisk postproduksjon. Alt bundet sammen av nær og ektefølt vokal.

Frontmann Petter Vågans solide bakgrunn har tatt ham fra Trondheims undergrunns- og jazzmiljø, via kunstmusikk til pop og til slutt endt opp i det altomfattende musikalske universet The Fjords. Bandet har gått fra å være et solo-prosjekt til å bestå av musikere fra Norge, Sverige og Færøyene.

Tidligere skrevet om The Fjords:

  • Dette er filmatisk, velprodusert og spennende popmusikk fra en artist med mange utradisjonelle musikalske innfallsvinkler. (Urørt, NRK P3)
  • «All In» er ikke bare velprodusert, men har en trygghet man sjelden finner hos en debutartist. (Adresseavisen)
  • The Fjords cinematiske elektronika blir en vakker og basstung opplevelse på hjemmebane i Trondheim…det kan komme til å skje store ting med bandet innen neste festivalsommer. (NRK P3, terningkast 5)
  • Eventyrlig drømmende. Dette er absolutt noen å se opp for fremover. (Hissig!!!)

Facebook
Hjemmeside
Spotify