Torsdag 12. februar inntar Billie Van scenen i Teglverket!

Dørene åpner kl 21.00
Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)
Billetter kjøpes på TicketCo og deres utsalgssteder:
https://rf.ticketco.no/billievan

http://rf.uib.no/arrangementer/billetter/
Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker

Sjekk ut Facebook-eventen 

Billie lager popmusikk med røtter i Americana, Country og Rockabilly, og er en energisk og karismatisk liveartist, med et stjernelag av et band i ryggen. Debutalbumet er stilrent og organisk produsert av Christian Engfelt (Cato Salsa Experience, The Lionheart Brothers) og Nikolai Eilertsen (Bigbang).

Billie skriver all materiale selv, og med sine humoristiske, gripende tekster forteller hun på eget vis historier man ikke har hørt lignende til før. Like diva-aktig som ydmyk leverer hun et underholdende sceneshow med store armebevegelser og smittende spilleglede.

Debutalbumet ”1 2 3 4 Radio Star”, som ble sluppet i fjor, ga oss strålende singler som “On My Knees” og “How Can It Be So Hard”. Begge låten med tilhørende oppsiktsvekkende videoer ble begge umiddelbart listet på NRK P3.

Billie har fra starten vært en bærebjelke i suksesshistoriene til kjæresten Jonas Alaska og bestekompis Mikhael Paskalev, som hun fremdeles turnerer med i inn- og utland. Billie Van har fått en rekke strålende omtaler for album og konsertopptredener, og VG konstaterte tidlig at ”Billie Van har ingenting i skyggen av andre å gjøre”, og trillet 5’er på terningen.

2015 kommer til å bli nok et begivelsesrikt år i historien om Billie Van, som blant annet lover nye låter og flere forrykende og minneverdige konserter

Facebook
Hjemmeside
Urørt