Lørdag 8. november blir det releasekonsert med Johnny Laidback! Med seg som support har de BlueGem og H.E.A.D.S.

Dørene åpner 21.00
Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis)
Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Johnny Laidback

Johnny Laidback har eksistert i syv-åtte år, men først nå er de ute med sitt debutalbum: Duality of Men. Det finnes nok flere årsaker til det, men man kan vel ikke stikke under en stol at Bjørn Hellfuck tok mye tid for vokalist, Torbjørn Alvøen, og flere av de andre medlemmene. Dermed ble Johnny Laidback lagt på is i en periode, men nå er altså førsteskiven klar.

Bandet, som ligger i sjiktet hardrock/metal, er nå også klare for å komme seg ut på veien igjen, denne gang med musikk som ligger litt nærmere medlemmenes hjerter.

Du kan sjekke ut bandet på bl.a spotify, wimp og iTunes.

BlueGem

BlueGem er et energisk rockeband på fire fra Bergen som ble dannet, og har vært aktive, siden 2006.
De er kjent for sin massive energi på scenen, en catchy pop-punk sound, svarte skjorter, jeans og blå slips. I 2012 var de på Finlandsturné i forbindelse med releasen av EP-en Mental Circus.

Video kan sjekkes ut her

I løpet av årene har de spilt på flere festivaler med blant annet Datarock, Lars Vaular, Ronny Pøbel, Casiokids, Purified in Blood, ++. I 2013 gav de ut singelen “Dead Quiet” som har fått en enorm respons av fans fra ulike deler av verden, før de deretter slapp singelen “Music for You” samme året. Begge låtene har blitt spilt på P5, og all musikken som er innspilt hittil er tilgjengelig på iTunes og Spotify, men vi kan love deg at å se dem live blir en annen opplevelse!

H.E.A.D.S

Spiller energisk “in your face”-rock’n’roll!