Utvalgte lørdager i semesteret arrangeres HELHUS på Kvarteret der de forskjellige rommene fylles med ulike arrangementer. Med en fast inngangspris på 50,- kan du f. eks få med deg fire konserter på en kveld OG delta på debatt, quiz, filmvisning, klubbarrangementer og mye mer! Denne lørdagen steller vi i stand til en Halloweenfest uten like! Hele huset vil prydes av denne allehelgensaftenen, og vi vil oppfordre alle våre gjester til å kle seg i tråd med tradisjonen! 

Sjekk ut Facebook-eventen
CC: 50,-
Aldersgrense: 20 år (18 år med studentbevis)

Program:
21:00 – Dørene åpner
21:00 – Konsept: Spøkelseshus @ Speilsalen
23:00 – Konsert: Supermale @ Teglverket
23:00 – Stjernegulv: DJ Patl: Halloween-edition @ Stjernesalen
00:00 – Konsert: Aiming for Enrike @ Teglverket
01:00 – DJ: Tobtok, Mybrotherandy + Fugu Beats @ Tivoli
++

Supermale

Gudegitte supermale belyser mørketiden med glamorøse barter, deilige dansemoves og fantastiske gingerkropper. Det har blitt et årlig superfenomen å fylle November med superkonserter og danseglade mennesker. I år har Supermale partnet opp med Movember og fyller dansingen med et godt prostata- og testikkelbudskap. Siden superbartene til Supermale må fjernes på riksdekkende TV 1. nov, får vi i år det spennende supermaleutenbart-fenomenet som inntreffer hvert skuddår.

Den første november slipper også Supermale singelen Mo Sista Go Mo, et likestillingsprosjekt i kroppshårets ånd! Bli en Supermale i 2014! Året er snart omme, ta vare på ditt øyeblikk!

Sjekk ut hjemmesiden deres, og lik dem på Facebook!

Tobtok

Den svenske nudisco prinsen Tobtok kommer til Bergen!
Etter å ha spilt rundt om i Europa på Kitsuné Club Nights og produsert fantastiske remixser, ble låten hans «Higher» nettopp spilt på verdens største radiokanal BBC Radio 1. Flere av remixene hans av The Magican, Icona Pop, Blonde og Lemaitre har denne høsten toppet rangeringen på Hype Machine. Tobtok er også aktuell med en EP på Kitsuné 17 november.

Aiming for Enrike

Med loop-baserte grooves og inspirasjonskilder som Deerhoof, Battles og Hella, byr Aiming For Enrike på overraskelser og konstant flyt av nye inntrykk som hele tiden detoneres og dras i uante retninger. Duoen ble kåret til Ukas Urørt tidligere denne våren og har blitt spilt hyppig på P3 siden, og spilte i sommer på bl.a. Slottsfjell-festivalen. Trommis Tobias Ørnes Andersen spiller også trommer med Shining og Ishahn, og sammen med gitarist Simen Følstad Nilsen leverer duoen et enormt lydbilde hvor rå live-energi og fengende riff møter støy og improvisasjon.

Sjekk ut duoen på Facebook og hør på Soundcloud!

Mybrotherandy

Australieren Andrew Rhodes har byttet ut den solfylte kysten av Australia, hvor han vært DJ og har laget radio siden 2008 mot den ikke så solfylte og noen ganger regnfulle Bergen. Dette semesteret har han hatt flere svette kvelder på Hulen og laget et radioprogram kalt “Blah Blah Woof”. Denne kvelden varmer Andrew opp for Tobtok:

”Expect to hear loads of nu disco, deep house, a handful of silky-smooth R&B, a sprinkle of soul and everything in-between”

Fugu Beats

Fugu Beats er klar for runde to etter den ville kvelden med I LOVE MCHN DRM. Med et stort bibliotek stappfullt med deilig nudisco og deep house vil han definitivt få deg til å danse. Hør ham på Soundcloud da vel!

DJ Patl: Halloween Edition

DJ Patl er kjent for å spille alt fra kjente og kjære klassikere til låter du aldri har hørt før, men som du automatisk blir forelsket i. Alt i alt et behagelig dansbart tempo som fenger de fleste!

Spøkelseshus

Hele kvelden i Speilsalen …for de som tør