Up & Coming er et konsept hvor Bergen Realistforening vil fremme Bergens mange nyoppstartede band ved å gi dem sjansen til å spille på byens beste intimscene: Teglverket på Det Akademiske Kvarter. For at så mange som mulig skal kunne se Bergens neste musikkstjerner, vil alle konsertene være gratis!

CC: Gratis!
Aldersgrense: 18 år!

Program:
21:00 – Dørene åpner
22:00 – Party At The Pharmacy
23:00 – Violet Hill

Party at the Pharmacy

Party at the Pharmacy er et indie rock band fra Bergen som ble etablert våren 2014. Låtene er dansbare og handler om ungdomsrelaterte ting som festing og kjærlighet. I motsetning til mange andre band i indiesjangeren, styrer Party At The Pharmacy vekk i fra det synthbaserte soundet, og sverger heller til et klassisk gitarbasert lydbilde.

Singeldebuten kom 28. juli 2014 med låten Violet Coloured Sunset, og de jobber nå med debut EP’en som kommer på nyåret en gang.

Violet Hill

Violet Hill, et ungt alt-pop band fra Askøy, ble startet av tre fettere og en barndomsvenn i 2012. Etter et par raske konserter på Askøy tok musikken gradvis form, og bandet fikk muligheten til å vise seg ved flere scener i Bergen; som Hulen, Garage og Det Akademiske Kvarter. De har også utmerket seg ved flere musikalske sammenhenger, for eksempel i Emergenza Festivalen, hvor de kom til Bergensfinalen og fikk musikerprisen. Bandets musikk har også blitt spredt til de tusen hjem, dette gjennom diverse promoer for OL i Sotsji på TV2, hvor låten ”Fantasy ble brukt”.

Musikken kan best beskrives som en blanding av flere sjangre, med tyngdepunket i pop og rock. Sjangernavnet alt-pop brukes bevisst for å fremheve ønske om å lage musikk for enhver lytter, samtidig som lytteren skal bli utfordret og bandet skal følge sin egen vei. Musikkfilosofien gjør at alt fra 60-åringer til 16-åringer nikker i takt eller hopper foran scenen, og konsertene er like fulle av energi som innspillingene. Om ikke lenge gir de ut sin debut-EP. Planen er da å forstsette å spre seg selv å Vestlandet, og starte med mindre konserter i resten av Norge. Med en nåværende snittalder på bare 17,5 år er det bare å tenke seg hvor langt Violet Hill kommer til å nå!