The Dandelion Deadbeats er klare for Kvarteret torsdag 27. november! 

Dørene åpner 21.00
CC: 80/50,- 

Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)
Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Sjekk ut Facebook-eventen

Bergensbandet ble dannet i 2011, og spiller høyst energisk Death Pop/Polite Punk, der deres inntrykksfulle liveshow fokuseres rundt harmoniøs melodi. Til dette henter de sin inspirasjon fra blant annet band som Bombay Bicycle Club, Cage the Elephant og The Vaccines.

The Dandelion Deadbeats har spilt på Kvarteret ved flere anledninger, sist i sammenheng med musikkfest i Bergen i år. Med låten Campfire Flies vant de også nylig Bandwagon 2014, som er en årlig konkurranse der Norges beste låt kåres av Amedias lokalaviser og Rock City, det nasjonale kompetansesenteret for pop og rock. På nyåret slipper de ut album, og denne kvelden vil dere få en god smakebit på hva det har å tilby!

Sjekk dem ut på Urørt
Hør dem på Spotify
Lik dem på Facebook

COAST 
Bandet COAST så sin spede begynnelse i august 2014. De har base i Bergen, men har allerede rukket å debutere på Landmark og blitt booket til konserter i både Oslo og Stavanger. De spiller melodiøs og
harmonisk indie med elementer av støy og store mengder energi.