Egil Olsen er en singer / songwriter utenom det vanlige. Han er omtalt som en av Norges beste liveartister med sine små, men store låter, der humoren i og ikke minst mellom sangene elegant balanseres med det såre, nære og naivt ærlige i musikken hans.

Dørene åpner 21.00
CC: 150/200,-
Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)
Billetter kjøpes på Billettservice og deres utsalgssteder.
Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Sjekk ut Facebook-eventen 

Egil Olsen har alltid gått sine egne veier, og blitt så respektert for sin musikk at han er hyllet med egen tributeplate fra artister som blant andre Thom Hell, Side Brok, Robert Post, Jenny Hval og Sondre Lerche.

Den nye singelen ‘good talk’ blir spilt på NRK P1 flere ganger i uken og nytt album slippes i februar. Egil Olsen bidrar også med musikk i det nye store norskproduserte dataspillet ‘Dreamfall – Chapters’ som slippes nå i høst. Her dukker han også opp som en karakter i spillet – med gitar – på et gatehjørne, og du kan stoppe opp og høre flere låter “live”.

Egil Olsen var også tidligere i år å se som tegneseriefigur i sin egen daglige gjestestripe i dagbladet; ‘eg, egil olsen’ – et selvbiografisk lite innblikk i de flaue, litt patetiske og tristmorsomme sidene av livet som singer / songwriter. Han er også å høre i egen spalte på NRK P13 i programmet siri & co hver uke, der han deler sine ups and downs og framsider og baksider av artistlivet.

Siden forrige album har han også sluppet livealbumet ‘egil olsen show’, omtalt av musikknyheter.no som intet mindre enn ‘et av de beste norske livealbumene på mange år’. Han har bidratt med musikk til japansk film, dukket opp på den nye platen til Ralph Myerz, blitt popstjerne i Kina, hvor han har over en million treff på Kinesisk youtube! I tillegg har han hatt sin første kunstutstilling med illustrasjoner fra egne og andres platecover. Han har turnert Norge både som support for Marit Larsen, alene og med band, og spillt på alt fra de største scenene som Rockefeller, til de minste som Dublin Pub i hjembygda Ørsta. I sommer spilte han også på hovedscenen på Øyafestivalen, men også på Wannabefestivalen på en veranda i Grimstad.

Fine livevideoer fra livealbumet ‘egil olsen show’.
Musikkvideoer til ‘find a way’ og ‘tryin’ fra det nye albumet.

Sjekk ellers ut Egil Olsen via hans nettside, Facebook og Youtube-kanal. Sangene hans kan også høres på Wimp og Spotify!