Bergen Realistforening presenterer Lamark!

Dørene åpner kl 21.00
Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)
Billetter kjøpes på Billettservice og deres utsalgssteder:
http://rf.uib.no/arrangementer/billetter/
Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Sjekk ut Facebook-eventen

I 2013 gjorde Lamark seg bemerket med sommerfavoritten «Alle dama som e fin». Låta, som var spilt inn spontant og uten noen større plan, ble en undergrunnshit, og samme år spilte Lamark med venner som live-orkester på bl.a. Hovefestivalen, Trænafestivalen og Parkenfestivalen.

Nå er debutalbumet «God nok grunn ute», og det feires med konsert på Kvarteret 13. november.

«God nok grunn» er produsert på Sigurds lille rom i kollektivet Storgata 6, hvor han bor sammen med blant andre Petter Waldemar Nohr Unstad (Kråkesølv). Kollektivet har fått sin egen låt oppkalt etter seg på plata, og tekstlinjene «det må vær god nok grunn til at vi ble født at vi kan hør musikken» skisserer et tydelig bilde av det kreative miljøet Lamark springer ut fra.

Vi gleder oss!

Se deres hjemmeside, følg dem på Facebook og hør dem på Soundcloud!