Up & Coming er et konsept hvor Bergen Realistforening vil fremme Bergens mange nyoppstartede band ved å gi dem sjansen til å spille på byens beste intimscene: Teglverket på Det Akademiske Kvarter. For at så mange som mulig skal kunne se Bergens neste musikkstjerner, vil alle konsertene være gratis! Les mer her

Program:
21:00 – Dørene åpner
22:00 – Caprise
23:00 – Munnhugger

CC: Gratis!
Aldersgrense: 20 år, 18 med studentbevis.

Sjekk ut Facebook-eventen

CAPRISE
Caprise er et heavy poprock-grunge band fra Bergen som henter sin inspirasjon fra artister som Alice in Chains, Nirvana og Jesus Lizard. De har spilt sammen noen år og hittill sluppet EP’en ‘Caprise’, samt albumet Hero in Heaven. Ved å være trofaste til den klassiske grunge- sounden fra 90-tallet, er de ifølge dem selv et av de tyngstlåtende bandene du vil finne i dag. Caprise er signert under Noprideinlife RECords.

Sjekk ut Caprise på Facebook 

MUNNHUGGER
Munnhugger presenterer fasiten på verdens problemer: med rue riff, tøyelige takter, brennende bass og voldsom vokal og vel så det. Munnhugger tar deg med på en reise gjennom samfunnets overfladiske banale tilstander, og et dypdykk i menneskets underbevisninger, uten noen som helst form for pretensiøsitet. Med sin ømme brutalitet refser og roser de det som refses og roses kan. Med eller uten sure miner, legges dine rutiners logikk i ruiner.
– Og de bruker utestemme selv om de e inne.

Se deres Facebook-side