Vi i Bergen Realistforening er stolte av å annonsere Elsa & Emilie til høstens program! Den 16. oktober får de vist sine musikalske talenter i Teglverket, og det er definitivt en opptreden du ikke vil være foruten! 

Dørene åpner kl 21.00
Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)
Billetter kjøpes på Billettservice og deres utsalgssteder:
http://www.billettservice.no/event/elsa–emilie-billetter/438775
http://rf.uib.no/arrangementer/billetter/
Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Elsa & Emilie består av attenåringene Elsa Søllesvik og Emilie Haaland Austrheim. Elsa kommer opprinnelig fra Sunde i Kvinnherad og møtte Emilie da hun flyttet til Haugesund. De møttes på byens kulturskole som trettenåringer og siden har de lagd låter og spilt sammen på de fleste av byens scener. Jentenes sanger omhandler fortapt kjærlighet og mysteriene med å vokse opp i forblåste Haugesund, og de må tåle å sammenlignes med artister som First Aid Kit og Susanne Sundfør.

Det var førstesingelen ”Run” som virkelig sørget for at folk fikk øynene opp for jente-duoen fra Haugesund. Oppfølgeren «Another day» oppnådde også stor suksess, og begge låtene har vært listet på P1 og P3.

Det siste året har duoen jevnlig tatt kystbussen til Bergen for å spille inn låter sammen med Anders Bjelland og resten av bandet til deres fan og mentor Helge Toft. Dette resulterte i debutalbumet «Endless Optimism», som ble sluppet i September til gode anmeldelser fra publikum. Det er absolutt grunn til å tro at vi kommer til å høre mye mer fra disse jentene i fremtiden. Gled dere!

Sjekk ut hjemmesiden, lik dem på Facebook og hør låten “Run” på Spotify