Den 9. oktober får vi de tre dyktige bandene inn i Teglverket på Det Akademiske Kvarter! 

Dørene åpner kl 21.00
Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)
Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Se Facebook-event

Juicyfur

Haugesundsbandet startet som en trio i 2010, med Martin Frøyland på vokal og elektrisk bass, Daniel Dahle Johansen på elektrisk gitar og Kenneth Kolås på trommer. Senere har Oddas svar på John Lord, Øyvind Salvesen Tømmernes, sluttet seg til bandet, og de hører nå til i Bergen.

Det usignerte bandet har så langt gitt ut to trespors- EPer i egen regi, og spilt en rekke konserter langs hele vestlandet. De spiller hard rock, inspirert av Deep Purple, Led Zeppelin og Queen of the Stone Age, som de selv beskriver som «Hard but soft, rough but gentle».
Juicyfur er som skapt for scenen. Med musikk som fenger og artister som gir alt blir kvelden en sikker suksess. Bandet streber alltid etter å gi publikum en minnerik opplevelse, og legger alltid igjen blod, svette og tårer på scenen. Juicyfur er et liveband ikke bare for øret men også for øyet, noe svært positive tilbakemeldinger fra både publikum og arrangører bekrefter.

Sjekk ut Juicyfur på Facebook, og hør dem på Urørt i samme slengen!

Reism

Reism er et kvinnefrontet band som spiller melodisk/industriell metal med flere inspirasjonskilder, deriblant NIN, Alice in Chains og Katatonia. Med sitt opphav i Liverpool har de i senere tid utvidet lineupen ytterligere, og på veien etablert en trofast fanbase både i Norge og England. Deres opptredener er kjent for å være preget av et høyt energinivå med spennende visuelle innslag som tiltrekker seg store og blandede publikum hvor enn de spiller. Ved å være en fusjon av gotisk, industriell og elektronisk metal gir det en kompleks musikalsk opplevelse som definitivt vil være verdt å få med seg!

Gjerne besøk deres Facebook-side eller hjemmeside

Slaves to Fashion

Slaves to Fashion har i løpet av de siste årene gått gjennom store utskiftninger av bandmedlemmer, noe som har vært med på å endre bandets lydbilde. De består nå av vokalist Thor Andreas Sjøen, Torfinn Sirnes og Thomas Mortveit på gitar, Ståle Gismarvik på bass og trommis Vidar Ingvaldsen. Bandet befinner seg i alternativ groove-metal-sjangeren, med innslag av grunge og classic rock. For tiden spiller bandet inn en demo og skal inn i studio ved slutten av året.

Facebook siden deres finner du her