Bergen Realistforening har gleden av å presentere The Lionheads, som den 3. oktober inntar scenen på Det Akademiske Kvarter!

Dørene åpner kl 21.00
Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)
Kjøp billetter på billettservice eller et av deres utsalgssteder. Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Sjekk ut Facebook-eventen

Det Oslobaserte bandet har spilt sammen siden 2010 og består av Rudi Leo J. Johansen, Nicolai Herwell, Øistein Christoffersen og Knut Magnus Nordhaug. Med medlemmer fra Bodø, Oslo, Arendal og Ås er det spenn i geografi, inspirasjonskilder og smak. Likevel fant gjengen flere fellesnevnere. Lydbildet fylles av store gitarlinjer, ambiente synther og melodiøs vokal, og låtene beveger seg i landskapet mellom pop og rock.

The Lionheads lastet opp sin første låt på NRK Urørt i 2012. Noen dager senere hørte de seg selv på sportsrevyen på statskanalen, hvor den ble en gjenganger. Etter dette har hver singel de har sluppet blitt listet Norges største radiostasjoner. Deres siste låt, House Of Cards, gikk rett inn på a-lista til NRK P1 og inn på listene til P3 og flere andre store radiostasjoner. 3. september var de verdens første band til å slippe et helt musikkalbum på Instagram. 19. september legger de ut på sin første turné.

På få år har The Lionheads rukket å bli et solid liveband, og de har blant annet varmet opp for BigBang og delt scene med MadCon og Envy. Nå kommer de altså til Bergen. Vi gleder oss!

Hør dem på Urørt
Lik dem på Facebook
Sjekk ut deres Hjemmeside