Konserten med Hopsin er flyttet både i tid og rom: fra USF Verftet 10. April til Teglverket på Kvarteret 13. oktober.

Dørene åpner kl. 21.00
CC: 250,-
Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)
Billetter kjøpes på Billettservice og deres utsalgssteder. 

Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker, men det anbefales å kjøpe på forhånd!

Los Angeles-rapperen Hopsin har hatt et fantastisk år, og 2014 ser ut til og bare bli enda bedre. Allerede i februar var han på forsiden av magasinet XXL, og inkludert i årets topp 10 freshmen list, og har siden blitt et velkjent navn. Gjennombruddet må allikevel sies å ha kommet allerede i 2010 da han slapp låta «Sag My Pants» fra albumet Raw, som nå begynner å nærme seg 30 millioner visninger på YouTube.

Det nye albumet hans «Knock Madness» er nettopp sluppet på hans eget plateselskapFunk Volume, og førstesingelen «Hop Is Back» gjør det allerede veldig bra med flere millioner visninger på bare en knapp måned. Nå er han snart klar for Norge, og spiller på USF Verftet i Bergen den 10. april i Teglverket på Kvarteret i Bergen 13. oktober.