Bergen Realistforening inviterer til en aften med norske hip-hop-artister fra nært og fjernt.

Dørene åpner kl. 21.00
CC: 150,- /180,-

Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett) 

Billetter kjøpes på Billettservice og deres utsalgssteder. Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Sjekk ut Facebook-eventen

Herreløse

Den unike sammensetningen av en anarkistisk idealist, en kverulerende pessimist og en hardbarka realist utgjør det banebrytende trekløveret Herreløse. Vi snakker her om medlemmene Kverulanton, Apati og Mister K. Tre karer fra Oslos østkant med høy kurs på ryktebørsen.

De har jobbet med noen av de største navnene innen hiphopsjangeren i Norge. Blant annet onklP, Admiral P og Tungtvann. Veien hit har vært lang, og nå er de endelig aktuelle med sin debutplate “Kall det hva du vil” som kom ut i februar, og ble møtt med gode kritikker. Herreløse er i store trekk alt fra vinternattshistorier, grøftefyll og hedonisme, til sosialrealisme, samfunnskritikk og antipolitisk synseri.

Nettside
Facebook
Twitter
Instagram
Spotify
Youtube

KLISH

KLISH er en nordnorsk rapper fra Tromsø, og fremfører en tyngre og mer usensurert hip-hop enn det vi i den kommersielle scenen er vant til. Han har tidliger gitt ut en singel med onklP, og ga ut plata “Bestandig” i 2013 fylt med funky beats og rett og slett råe vokaler og tekster.

Nettside
Facebook
Twitter
Spotify

PederPederMayne

En chillere rap-artist fra Bergen med softe og behagelige beats. Han rapper i bergensdialekt, og ga ut EP’n “Fullt rom tomme lommer” i 2013 som blant annet inneholder låta “Ruller rundt” featuring AreaFY.

Facebook
Twitter
Soundcloud