VI er stolte av å kunne presentere ANE og The Northern Belle til Kvarteret torsdag 20.mars

21:00 – Dørene åpner
22:00 – The Northern Belle
23:00 – ANE

Billetter kjøpes i døren.
Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis)

Sjekk ut Facebook-eventen

ANE

ANE er musikk om spørsmål, forandringer og metamorfoser. Naturen som kollapser, drukning og gjenfødelse. Musikken beveger seg i et spekter fra fandenivolskhet til sårbarhet – og er inspirert av bla. Mazzy Star, Phillip Glass, Susanna, David Lynch og Pablo Neruda.

Den første singelen, «8 men», ble sluppet på Diamond Club 10.januar. Resten av EPen «Winter Beach» slippes i mars 2014.

Wimp

The Northern Belle

The Northern Belle er frontet av vokalist og låtskriver Stine Andreassen og er en nordnorsk vri på sin amerikanske motpart: en vakker Southern belle. Musikerne har tatt sin inspirasjon fra amerikas sørstater med dype røtter i country, blues og americana, samt med lystigere toner av folk og pop. Dette uttrykket får en unik norsk vri ved hjelp av bandets hardingfele. Bandet lar seg inspirere av bla. Dolly Parton, Gillian Welch, Townes Van Zandt, Wilco, The Jayhawks, Linda Perhacs og Alison Krauss.
Wimp

————————————————-

Ane Bjerkan og Stine Andreassen sine bakgrunner krysset hverandre i Oslo og fortsetter nå videre til Bergen. Ane vokste opp med folk og jazz, med bunad og natur, men den dype stemmen var ment for noe større. Med en fylde og klang utenom det vanlige sklir stemmen rett inn i det mørke universet hun skaper med synther og store trommer. Hvis du snur dette på hodet møter vi Stine, der de elektroniske duppedittene ble lagt på hylla til fordel for boots og vekselbass. Country og folk har tatt over nysgjerrigheten og tradisjonen blir ispedd nytt liv med ungdommelige og jordnære tekster.