Kort fortalt – Utvalgte lørdager i semesteret arrangeres HELHUS på Kvarteret, der de forskjellige rommene fylles med ulike arrangementer med en fast inngangspris på 50,-. Denne lørdagen feirer vi St. Patrick’s day der du kan få med deg konsert med Greenland Whalefishers i Teglverket. De faste konseptene som StåOppJazz, Singstar og Stjernegulv er selvsagt på programmet. Det blir også Finn Firkløveren konkurranse med premie.

Dørene åpner kl 21:00
CC: 50,-
Aldersgrense: 20 år (18 med studentbevis)

Program:
22:00 – StåOppJazz: Martin Vinje Trio @ Storelogen
22:00 – Singstar @ Maos
23:00 – Dansegulv: Stjernegulv @ Stjernesalen
23:00 – Konsert: Greenland Whalefishers @ Teglverket

Sjekk ut Facebook-eventen

Greenland Whalefishers

Greenland Whalefishers feirer 20-års jubileum i år, og er ved anledningen tilbake på St. Paddy helhus. De ble dannet i Bergen i 1994, lenge før noen hadde hørt om band som Flogging Molly eller Dropkick Murphys. Med en blanding av britisk punk og irsk folkemusikk ble bandet raskt ett av de mest interessante i etterdønningene av The Pogues. Etter nesten to tiår med turnering rundt hele verden, syv album, bunker med singler og Ep’er og uttallige splitt-utgivelser, musikk til filmen ”Boondock Saints – All Saints Day” m.m, har undergrunns folkpunkerne i Greenland Whalefishers markert seg som et av verdens mest kredible keltisk punk band. Dette er sannsynligvis ett av de beste Keltisk Punk band du noen gang får se opptre live.

Facebook
Hjemmeside
Youtube
Twitter

StåOppJazz: Martin Vinje Trio

Trioen tar utgangspunkt i et akkustisk pianotrio-format men utvider lydbildet med bruk av elektronikk og oppfinnsom orkestrering. Lekne komposisjoner får ofte både spontan form og retning på konsert.

Trioen består av Martin Vinje, Petter Asbjørnsen og Knut Kvifte Nesheim.

Souncloud
Facebook