Up & Coming er et konsept hvor Bergen Realistforening vil fremme Bergens mange nyoppstartede og ukjente band og artister ved å gi dem sjansen til å spille på byens beste intimscene: Teglverket på Det Akademiske Kvarter. For at så mange som mulig skal kunne se Bergens neste musikkstjerner, vil alle konsertene være gratis!

Dørene åpner kl. 21.00

Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis)

Sjekk ut Facebook-eventen

Denne gangen er det duket for noe av det aller ypperste av usignerte band! Det begynner rolig og melodiøst med bandet The Well, og kvelden avsluttes med et pang bandet Tiebreaker. Begge bandene har gjort mye bra og har vært særs kritikerroste. Dette arrangementet et som vanlig gratis, så det er bare å komme innom for å få med seg noe av det BESTE som norsk undergrund har å by på! Vel møtt!

Tiebreaker

Heilhjerta rock & roll og tung blues. Tiebreaker vart stifta i mai 2011, av fem kameratar frå industribyen Odda. Bandet består av Thomas Espeland Karlsen (vokal), Eirik Wik Haug (gitar), Patrick Andersson (bass) og Pål Gunnar Dale (trommer). Gutta slapp sin kritikerroste debut-EP i juni 2012, og etter det var det ingen vei tilbake. I 2013 kunne bandet liste med rundt 100 konsertar over heile Noreg, og i mars samme år hadde gutta 11 spelejobbar på 7 dagar under South By Southwest i Austin, Texas. Tiebreaker arbeidar for tida med sin første fullengdar i studio som forventes utgitt i haust, og i mars skal gutta spele SXSW for andre år på rad. Tiebreaker har bygd seg opp eit solid live-rykte, og er definitivt eit band å sjå opp for i året som kjem

The Well

The Well er et Bergensbasert pop-rock band bestående av seks medlemmer i alderen 17-23 år. Bandet har utviklet et lydbilde inspirert av artister som Temper Trap og Arcade Fire, med melodiøse gitar- og synthriff og sterke vokallinjer. The Well vant i 2013 blant annet Bergensfinalen i Emergenza, og jobber nå mot å gi ut en rekke låter i 2014.

www.thewell.no

https://www.facebook.com/weareinterchange