Presentert av Bergen Realistforening, er Abode klar til å dundre løs i Teglverket på Det Akademiske Kvarter. Vi ser frem til en aften fylt med tunge riff og rivende vokal.

Dørene åpner kl 21.00
Billetter kjøpes i døren.

Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis)

Sjekk ut Facebook-eventen

Med røtter fra forblåste Askøy har Abode i flere år vært et fast inventar i metal-miljøet i Bergen, med en sound som tar inspirasjon fra bl.a. Thrash, Hardcore og Death Metal. Senest i september 2013 ble Abode valgt ut til å delta på den første USIG-festivalen som fremmer de beste undergrunnsbandene i Bergen. Eggstockfinalistene fra 2011 stakk i 2012 også av med førstepremien både under Fjellparkfestivalens uttakskonkurranse og på Hostile Terrortorys band battle. På sistnevnte festival delte bandet billing med bl.a. Mayhem og Arcturus.

Bandets debutalbum: Tragic Art, ble sluppet i november 2012, og det fremtredende norske nettstedet heavymetal.no kalte albumet en “lovende debut”. Abode har ikke spilt på Kvarteret siden releasekonserten, men er nå klare med en ny EP. Self-Inflicted Damage slippes på alle digitale plattformer 28. februar, og det feires med en retur til Bergens beste intimscene!

Spotify
Urørt
Itunes
Facebook

 

Ashowa

Til å varme opp nakken har vi fått inn Ashowa, som er et Bergensbasert band med lyd som er hentet fra flere sjangre. Musikken kan beskrives som dynamisk, med blytunge riff, og heftige rytmer så vel som fløyelsmyke melodiøse partier. Gjennom sine energifulle opptredener, har Ashowa opparbeidet seg et solid rykte for å levere publikum en konsertopplevelse som brenner seg fast i minnet. Dette vil være den første livekonserten for bandet dette året, og de har lovet ut å spille nye låter.

Spotify
Urørt
Facebook