Fredag 7.mars har vi gleden av å nok en gang få besøk av JKD & The Bastards på Det Akademiske Kvarter.

Dørene åpner kl. 21.00
Billetter kjøpes i døren.

Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis)

Sjekk ut Facebook-eventen

JKD & the Bastards

Mellom Bergens syv fjell danser åtte glade individer i byen vakreste leilighet: Bohrs Gate 2. JKD & The Bastards er et hiphopband med funky grooves og impulser fra andre sjangre. De er vanskelige å plassere da musikken er inspirert fra forskjellige hold, og komponert sammen til det varierte og gjenkjennelige uttrykket bandet leverer.

I løpet av bandets levetid har de gitt ut tre singler, én musikkvideo, vært hovedband på Hulen, varmet opp for Casiokids på Roskilde Road Trip, spilt på Helhus på Kvarteret, samt terrorisert musikkbildet i Bergen by gjennom et stadig økende rykte for å være et fartsfylt liveband som sprer sin egen positive energi fra scenen til publikum. JKD & the Bastards er nå aktuelle med singelen “Når Lysa Går Ut”, som kommer til å være på debutplata “Velkommen Til Bohrs” som slippes I år.

Når lysa går ut
Facebook

BeHop

Bandet BeHop spesialiserer seg på hiphop-orientert jazzmusikk, og kombinerer jazzens improvisasjon og virtuositet med hiphopens urbane  sound og uttrykk. Bandet spiller i utgangspunktet instrumentalt, men er for tiden så heldige at de har med seg den supre vokalisten Emilie Bjørnstad og den fantastiske rapperen Tor-Øystein Lohne på enkelte numre.

Hjemmeside
Soundcloud
Facebook

BOJJ Kvartett

BOJJ kvartett er en nyskapende og eksperimentell jazz/fusiongruppe fra Bergen. De binder seg ikke fast til en sjanger, og beveger seg innenfor blant annet rock, blues, jazz, og tidvis metal. De tar inspirasjon fra eldre band som Emerson og Pink Floyd, men også fra mer moderne band som Jaga Jazzist, Shining og Tool. De har en fantastisk dynamikk, og går fra progressive jazzmelodier til flytende og psykedeliske partier. BOJJ kvartett er et band som må høres, oppleves og nytes både på plate og live.

Facebook
Soundcloud