Bergen Realistforening er fra seg av begreistring for å kunne presentere Side Brok tilbake til Teglverket på selveste arbeidernes dag! For anarkistene fra bygda mellom Sunnmørsalpene blir dette en stor kveld da de skal feire at det er 10 år siden de ga ut Høge Brelle, i følge oss sjæl blant det ypperste innen norsk hip-hop som er levert i plateformat gjennom tidene. Som en del av en eksklusiv miniturné gjør Side Brok tre konserter med fullt band i Bergen, Ørsta og Oslo første helga i mai. Dette vil du ikke gå glipp av.

Dørene åpner kl. 21.00

Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)
Billetter kjøpes på Billettservice og deres utsalgssteder. Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker, men det anbefales å kjøpe på forhånd!

Sjekk ut Facebook-eventen

 

Sjef R uttaler “Ti år går fort, men Side Brok bevegar seg sakte og svært sikkert. Me gler oss til å ta eit musesteg tilbake i tid!”

“Klart me må spele Høge Brelle! Det er jo ei av dei to beste hip-hopplatene som har kome frå Hovdebygda, og det seier ein del” sier Torstein Hyl III

Vi snakker om låter som “Arbadak Arba” hvor enderimene går utelukkende på a-endinger uten at det virke å sette begrensninger for kreative og sprelske linjer. Råne-anthems på både to og fire hjul i “Nyst Droppa” og “1, 2, 3, fyre” får asfalten til smelte Flåklypa-stil. Indisk bhangra i “Si eiga rås” og jazz-lounge i “Setra” viser bredden albumet besitter og perfeksjonerer, og lenge før noen snakket om twerking ga Side Brok oss den elleville club-bangeren “Rist med raua”. JA, “Det e Torstein Hyl” som med sin sylskarpe tunge skal gi oss kultklassikeren “En likandes kar”. JA, det er denne plata som jammen inneholder en battle mellom jazz og hasj vs. sprit og pantera, uansett hva din preferanse er så må du komme på konsert 1. mai for det blir definitivt “Snop”! JA! PINA D GREITT, DET!

Meget nyttige lenker:

Video 1, 2, 3, fyre (HQ)
Video Rist me raua (lågQ)
Lær sangene utenat
Lik Side Brok
Følg Sjef R på insta
Følg Skatebård på insta