Bergen Realistforening er stolte av å presentere Kråkesølv til Det Akademiske Kvarter torsdag 3.april. 

Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)

Billetter kjøpes på Billettservice og deres utsalgssteder.
Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Sjekk ut Facebook-eventen

De fire unge Bodøværingene i Kråkesølv målbandt musikksynsere og publikum med utgivelsen av sitt første album «Trådnøsting» i 2009. Blandingen av symfonisk rock og klassisk visepop, akkompagnert av sterke tekster på dialekt var eksotisk og nytt. Knalldebuten har blitt fulgt opp av to solide albumutgivelser og utallige konsertrunder over hele landet for et stadig voksende publikum.

Kråkesølv må sies å være et av de mest bemerkelsesverdige norske bandene i sin generasjon, og har blitt belønnet med Spellemann og samarbeidet med artister som Øystein Greni, Marit Larsen og Karpe Diem.

Siden sist har Kråkesølv byttet ut et bandmedlem, noe som later til å ha revitalisert bandet. Den nye trommeslageren Jørgen Smådal Larsen (Lukestar), har sågar produsert deres kommende fjerdealbum, sammen med sin makker Martin Bowitz i Malabar Studio.

Første smakebit, i form av singelen «Ikke rart vi blir sprø», ble omtalt av NRK P3 som «bandets beste låt til nå i karrieren». Låta ble også B-listet av samme kanal.

Live er Kråkesølv en veritabel virvelvind av energi og spilleglede, noe tusenvis av festival- og konsertgjengere i vårt langstrakte land kan skrive under på.

Vel møtt skal du være!