Bergen Realistforening er stolte av å presentere Nause og Funkin Matt til Tivoli torsdag 6.februar!

Dørene åpner kl 22.30,
Funkin’ Matt kl. 23:30
Nause kl. 01:30

Billetter kjøpes på Billettservice og deres utsalgssteder
Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Denne kvelden er det 18-årsgrense på Kvarteret (Kun denne kvelden)!

Sjekk ut Facebook-eventen

Nause

For hver aspirerende svenske som dukker opp i en alder av global hysteri rundt elektronisk musikk, kan få skryte av å ha oppnådd like stor suksess på så kort tid som Stockholmsbaserte barndomsvennene Jacob Criborn og Leonard Scheja. Fra undergrunnen via samarbeidsprosjekter over nett, gikk reisen videre til Universal. Med dem i ryggen har Nause funnet vinneroppskriften, uten at det går på akkord med talentet og entusiasmen. Singlene “Made of”, “Hungry hearts” og ”Tomorrow’s just begun” har gått sin seiersgang verden rundt, og nå kan du oppleve den fete duoen på Kvarteret. Swedish House Mafia og Avicii har fått verdig konkurranse om dansegulvet fra sine landsmenn i Nause.
Facebook
Hjemmeside
Soundcloud