Semesterets første Up & Coming står for dørene, og vi tar av med et brak! Vi har skaffet noen av de kuleste rockebandene Bergen har å by på, så ikke gå glipp av dette! 

Up & Coming er et konsept hvor Bergen Realistforening vil fremme Bergens mange nyoppstartede band ved å gi dem sjansen til å spille på byens beste intimscene: Teglverket på Det Akademiske Kvarter. For at så mange som mulig skal kunne se Bergens neste musikkstjerner, vil alle konsertene være gratis!

Gratis inngang
Aldersgrense: 20 år, 18 med studentbevis.

Sjekk ut Facebook-eventen

Funky Penguins

Tok sine første vaggende steg en mørk vinterkveld på Antarktis i 2011 og la snart ut på en musikalsk reise. Så langt har den brakt dem til finalen i både Emergenza og Eggstockfestivalen i tillegg til å bli sendt til Finland, i regi av UKM, der de fikk kulturministerens rockefot til å svinge som om det var en katt i veibanen. De har fått mye skryt for både vokal og bass, noe som har resultert i to priser for beste bassist (Emergenza & Eggstock) og en pris for beste vokalist (Eggstock).

2013: Pingvinene deltok i Bandwagon og ble valgt til å spille regionfinale på Verftet. Her ble de valgt av en jurye bestående av Christine Sandtorv, Gunnar Greve, Henning Christensen, BA-journalist Ann Kristin Ødegård og Fredrik Saroea til å representere Bergen i landsfinalen.

Sagt om oss i artikkelen: http://www.ba.no/bw/article6875108.ece

Funky Penguins: Hennings favoritt siden dag en. Har hørt mye før av denne type musikk, men kanskje er det derfor det fenger. Norges beste låt skal kunne gå på repeat, og det kan låten fra Funky Penguins. Refrenget fenger og var ikke minst funky. Leverte låten live som forventet. Bandet har stil og en vokalist med råskap i stemmen. Enormt publikumstekke.

De svarte og hvite har for tiden en musikkvideo og en plate under planlegging.

Har Tidligere delt scene med/varmet opp for:
SuperFamily
Young Dreams
Vinnie
BigBang
Major Parkinson
Karin Park

Medlemmer:
Jonas Hellesøy (vokal)
Martin Hansen (gitar)
Jakob Sønnesyn (bass)
Aleksander Næs (trommer).

Old Nick’s House Band

Old Nick’s Houseband er et rockeband fra Bergen. Bandet spiller garagerock med en fot i bluesen. Musikken preges sterkt av gruppens forkjærlighet for sekstitallets helter og den riffbaserte rockens heftige start. Etter å ha spilt sammen med forskjellige navn i syv år har bandet endt opp som et scenevant liveband med høy intensitet på scenen. Her kommer bandets attityde og komplette mangel på selvinnsikt tydelig frem hver gang. Hvert gitarlick er mer skrikende enn det neste og vokalisten utgjør en fare for både seg selv og sine omgivelser. Bandet kan love god stemning, og at de alltid leverer alt de har på scenen!

The Nasty Habits

“The Nasty Habits” fra bergen gir deg en rocket opplevelse med høyt trøkk og røffe riff, i ånden av klassisk rock `n`roll.”