Bergen Realistforening er stolte av å presentere Lemâitre til Det Akademiske Kvarter torsdag 23.januar. 

Kjøp billetter på billettservice eller et av deres utsalgssteder. Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)

Sjekk ut Facebook-eventen

Lemâitre er en norsk indie-elektronisk duo fra Oslo, og kombinerer live instrumenter, live vokal og andre instrumenter for å skape knusende discobeats mikset med soft synth og gripende melodier. Lemâitre har fått følgere fra hele verden og er påvirket av artister som Justice, Phoenix, Daft Punk, Deadmau5, Noisia, Ratatat og Röyksopp. Men for å være inneforstått med tegninga trenger man egentlig bare tre ord: “We is discodudes”.

Hjemmeside
Youtube
Facebook
Soundcloud
Lastfm