Up & Coming er et konsept hvor Bergen Realistforening vil fremme Bergens mange nyoppstartede band ved å gi dem sjansen til å spille på byens beste intimscene: Teglverket på Det Akademiske Kvarter. For at så mange som mulig skal kunne se Bergens neste musikkstjerner, vil alle konsertene være gratis!

Bergen Realistforening og USIG presenterer semesterrets siste Up & Coming! Ta dere en liten pause i eksamenlesingen og få med dere en variert og sinnsykt talentfull kveld!

Dørene åpner 21:00, og første konsertstart er 22:00!

Dette arrangementet er GRATIS!

Sjekk ut Facebook-eventen

Christian Halland

Christian Halland er en 20 år gammel artist og låtskriver fra Tønsberg. Musikk har vært hans store lidenskap helt siden han begynte å komponere da han var 12 år. Opp gjennom har han opptrådt på UKM flere ganger og ellers spilt konserter rundt omkring i Tønsberg området; blant annet på galleri-åpninger og i ulike selskaper. Året 12/13 gikk han på Viken Folkehøgskole, på linjensinger-songwriter. I løpet av dette året var på turneer rundt om i landet og utviklet seg som artist og låtskriver.

Christian er en allsidig artist; han begynte med hiphop, har senere vært innom både punk og blues, og driver nå mest med soul, pop og funk. Han er mest kjent for sin unike stemme og gitarspilling, men behersker også både bassgitar, piano og trommer. Sangene hans handler for det meste om kjærlighet og mot til å ta egne valg.

Gjennom låtskrivingen får han ut tanker og følelser, og komponeringen gir han en good feeling. Dette er noe han virkelig liker å drive med og han håper han en dag kan leve av musikken sin.

The Only Guys in Town

The Only Guys in Town er de siste to medlemmene av bandet The Dollis Hillbillies som alle bodde sammen i et musikalsk hus i nord-vest London. Med en blandning av egne sanger som “She Didn’t Drink Until She Met Me” eller “I Kissed my Baby with my Fist”, irsk musikk og pop/rock sørger duoen for god stemning. The Only Guys in Town får dere til å danse, synge og mest av alt DRIKKE!!

RöLF

RöLF er en gammel Up & Coming favoritt, da de i fjor sammen med Hiroshima Bunkerband satte ny publikumsrekord for Up & Coming arrangement.
RöLF er et bergensbasert rockeband som har gjort det til sin nisjesak å stå opp mot hipsterkulturen og sette norsk rock tilbake på dagsordenen.
Som et levende bevis på forstandens forfall og med temaer som alkohol, kjærlighet og ensomhet i selskap med andre, kan denne gruppen med sprudlende mannfolk virkelig løfte stemningen. Bare gjennom en håndfull konserter har de allerede skaffet seg en solid og lojal fanskare.
Der veiener brolagt med salat, vil RöLF trampe seg frem med hælene først.