Roskilde Road Trip i samarbeid med Bergen Realistforening er stolte av å presentere gratiskonsert med Casiokids. Roskilde Festival  er tilbake i Bergen, men denne gangen inntar de Teglverket på Det Akademiske Kvarter torsdag 14. November. Dette blir en uforglemmelig aften der Casiokids står på menyen, med oppvarming fra JKD & The Bastards. Og ikke nok med det, det er gratis inngang!

Dørene åpner kl. 21.00. Konsertstart kl. 22.30

Sjekk ut Facebook-eventen

Klubb Kannibal

“To restrict your listening to English-language pop is like deciding to eat the same meal for the rest of your life.” -David Byrne.

Misjonen til Klubb Kannibal er å bringe verdens musikken til massene. Det er et grenseløst og sterkt krydret klubbkonsept fra Bergen, som ble startet i 2008.

Tidligere festivaler de har vært med på er blant annet MoldeJazz, Slottsfjell, Pstereo, Øya, Bergenfest/The Fix, By:Larm og Parkenfestivalen.

Kubber de spiller i er blant annet Internasjonalen, Nomaden, Fru Hagen, Turkish Delight, Café Moody, Dattera til Hagen, Café Opera, Sting, Café Circa, Fincken og Lille Molde.

Casiokids

Casiokids er et norsk synthpop ensemble fra Bergen og Stavanger. De ble dannet i 2005 og består av Ketil Kinden Endresen, Fredrik Øgreid Vogsborg, Omar Johnsen og Kjetil Bjøreid Aabø. Tilknyttede musikere er Joachim Amundsen Trana, Eirik Utne, Einar Olsson, Geir Svensson og Snorre Sturla Lyngstad.

De er signert med Universal Records i Norge, Polyvinyl Records i Nord-Amerika, Flake Records i Japan, Pop Frenzy i Australia og Moshi Moshi Records for resten av verden.

Etter å ha sluppet singelen “Grønt lys i Alle LEDD / Togens hule” i Storbritannia, ble bandet beskrevet av NME (New Musical Express) som “den beste tingen å komme ut av Norge siden black metal”. Bandet har blitt sammenlignet med andre norske artister som The Whitest Boy Alive, Röyksopp og Annie.

De har gitt ut et album som heter “Topp stemning på Lokal Bar” som inneholder sangen “Fot i Hose”, og var inkludert i komiserien Friday Night Dinner, (som overgangsordning musikk) og på soundtracket til fotballspillet FIFA 10. Den ble også oppført av NME som den fjerde beste nye sang i uken.

I sommeren 2010 gav det legendariske norske pop bandet a-ha bort fire separate premier av en million kroner hver til norske kunstnere som de følte hadde mest potensiale for eksport på den tiden. Casiokids var en av mottakerne sammen med Susanne Sundfør, Moddi og Shining.

I oktober 2011 ga bandet ut sitt nye album Åbenbaringen over Åskammen i Nord-Amerika, Norge og Japan, med et verdensomspennende utgivelse planlagt i januar 2012. I november 2011 Casiokids besøkte Japan for første gang

Myspace
Hjemmeside
Soundcloud
Facebook
Twitter
Last.fm
YouTube

JKD and The Bastards

JKD & The Bastards er et musikk-kollektiv med base i Bergen, som består av 7 glade mennesker. De spiller hiphop/funk/soul med impulser fra folk, rock, pop, western, ska, reggae og surf.

Bandet, har holdt på i litt over ett år, er en gjeng musikere med flere års erfaring på nakken fra forskjellige musikalske institutter og band.

Liveshowene deres er farts- og stemningsfylte, rockefoterykkende og svært variert. Det de vil oppnå med liveopptreden er å få publikum til å danse og smile, og gå ut av lokalet med en god følelse. Tekstene handler om hverdags-observasjoner, fantasier, livet sjæl, og det medmenneskelige.

Første singelutgivelse i mars 2013, og i løpet av 2013 er det planlagt innspilling av plate.

Bandet består av:
Jørgen Krogset Dalene (rap)
Line Stokland Røthing (sang)
Jonatan Anabalon (sang)
Bendik Småge Breidablikk (trommer)
Aleksander Andrews (gitar)
Eirik Lynngård (piano)
Jørn Inge Frostad (bass)

Følg de på Facebook, lytt til dem på Soundcloud og Vimeo eller sjekk de ut på Urørt.