Det blir musikalsk familiegjenforening når Tellef Raabe spiller på kvarteret torsdag 7.november. Med seg som support har han sine to søstre Sigrid og Johanne.

CC: 100,-
Billetter kjøpes i døren.
Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis)

Sjekk ut Facebook-eventen

Tellef Raabe

Hva hadde skjedd om Nick Drake møtte Joy Division på 2000-tallet? Det kan Tellef Raabe kanskje gi deg svaret på. Han kan klassifiseres som en singer/songwriter innenfor det mørke folk-spekteret, men er også glad i elektronikk og storslagne harmonier. Lydbildet kan variere fra intime og nedstrippede kassegitarlåter, til en blanding av melodiøs støy og markerte synthlinjer. Fellesnevneren er en mørk og myk stemme, og suggerende harmonier. Live har han med seg Adrian Søgnen (trommer), Birgitta Alida Hole (bass og vokal), Lars Finborud (gitar) og Martin Vinje (synth og vokal), kjent fra ulike bergensprosjekt som The New Wine, Advanced Language, Lumikide og Martin Vinje Trio.

Raabes to siste singelutgivelser er produsert av Njål Paulsberg (Young Dreams, PYHUFNT ++), og har blitt remixet av folk som Pandreas og Admir Kenan. ‘kindred’ ble hyppig spilt på P3 i sommer, og ble Ukas Urørt i september. Samme uke hadde hans nye singel “stranger than the rest” premiere på NRK Lydverket, og digitalt gjennom ENO i Norge og JAJAJA i England. Vi vet at han jobber med ny musikk for tiden, og at dette er en artist å følge med på!

Facebook
Soundcloud
Spotify
WiMP

Sigrid & Johanne Raabe

Det blir musikalsk familiegjenforening i Teglverket denne torsdagen. Tellefs to yngre søstre vil sammen med gitarist/banjoist Eirik Slinning Korsnes skape magi på scenen med sin catchy folkmusikk. 17-årige Sigrid har i løpet av sommeren blitt C-listet på P3 og kåret til Ukas Urørt, der de skrev “Et purungt låtskrivertalent med velutviklet teft og identitet, debutsingelen “Sun” viser en singer/songwriter med eksplosivt potensiale.” I tillegg til å lage musikk selv komponerer hun sammen med storesøster Johanne, som for tiden bor i Madrid og jobber med et house-prosjekt. Kanskje får vi se de tre søskenene sammen på scenen?

Sigrid
Johanne