Up & Coming er et konsept hvor Bergen Realistforening vil fremme Bergens mange nyoppstartede band ved å gi dem sjansen til å spille på byens beste intimscene: Teglverket på Det Akademiske Kvarter. For at så mange som mulig skal kunne se Bergens neste musikkstjerner, vil alle konsertene være gratis!

21:00 – Dørene åpner
22:00 – Monsoon
22:45 – Juicyfur
23:30 – Funky Penguins

Gratis inngang
Aldersgrense: 20 år, 18 med studentbevis.

Funky Penguins

Tok sine første vaggende steg en mørk vinterkveld på Antarktis i 2011 og la snart ut på en musikalsk reise. Så langt har den brakt dem til finalen i både Emergenza og Eggstockfestivalen i tillegg til å bli sendt til Finland, i regi av UKM, der de fikk kulturministerens rockefot til å svinge som om det var en katt i veibanen. De har fått mye skryt for både vokal og bass, noe som har resultert i to priser for beste bassist (Emergenza & Eggstock) og en pris for beste vokalist (Eggstock). Og nå nylgi vant de regionfinalen i Bandwagon som skal kåre Norges beste låt!
De svarte og hvite har for tiden en musikkvideo og en mulig plate under planlegging.

Juicyfur

Juicyfur er rock’n’roll. Hardtslående, deilig, groovy rock’n’roll. Trioen fra Haugesund har spilt sammen i tre år og på denne tiden gitt ut to trespors-EP’er i egen regi og spilt en rekke konserter i Stavanger, Haugesund og Bergen.
Juicyfur er skapt for scenen. Med musikk som fenger, musikere som sjarmerer, og en scenetilværelse som trekker publikum frem blir kvelden en sikker suksess, og natten deretter.

Facebook
Spotify

Monsoon

Monsoon ble dannet en typisk regntung sommerdag på USF Verftet i Bergen i 2012. Magnus Erga, Khiem Tran, Fredrik Sandstrøm og Andreas Stølan hadde til da holdt på med ulike musikkprosjekter i flere år, ofte sammen. Etter å ha fått med seg Haakon Valen på trommer, og senere Felipe Garcia på bass, begynte ting virkelig å svinge.

Med en svært ulik musikkbakgrunn kan bandet by på erfaringer og elementer fra de fleste musikksjangrer. Alt fra rock, jazz, funk og metall blandes sammen til et intenst og melodiøst lydbilde. Målet er alltid å skape god rock, og mye liv, som egner seg godt på en scene.