Bergen Realistforening er stolt av å presentere The Holydrug Couple, som kommer helt fra Chile for å spille for oss. 

Konsertstart: 22.30

Kjøp billetter på billettservice eller et av deres utsalgssteder. Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)

Sjekk ut Facebook-eventen

The Holydrug Couple

holydrugThe Holydrug Couple kategoriserer musikken sin som “post-psych mid tempo, dream-pop like”, og debuterte med sitt første fulle album, Noctuary, nå i 2013. Duoen bestående av Ives Sepúlveda og Manuel Parra fikk oppmerksomhet da deres EP “Awe” debuterte i 2011, og senere mye positiv omtale med EP’en “Ancient Land”.

Deres musikk er ofte beskrevet som drømmende, og The Holydrug Couple er en del av en spennende, spirende psykedelisk- rock scene i deres hjemland, Chile. Albumet Noctuary, som forøvrig ble spilt inn av duoen selv i et hjemmelaget studio, skaper en forsiktig, mild stemning med repeterende gitar, trommer og vokal. En kan også høre element av blues og drømmeaktig pop, i tillegg til en sound som kanskje kan minne om sekstitallets legendeband Love.

The Holydrug Couple er et navn en virkelig må få med seg.

Facebook
Soundcloud
Myspace
Hjemmeside