Up & Coming er et konsept hvor Bergen Realistforening vil fremme Bergens mange nyoppstartede band ved å gi dem sjansen til å spille på byens beste intimscene: Teglverket på Det Akademiske Kvarter. For at så mange som mulig skal kunne se Bergens neste musikkstjerner, vil alle konsertene være gratis! Les mer om konseptet på RF sine nettsider.

Gratis inngang
Aldersgrense: 20 år, 18 med studentbevis.

 Sjekk ut Facebook-eventen

Sexteto del Scherzo

Dette er en bra samling med unge musikere fra Bergensområdet med variert instrumentbruk og innovative melodiøse innslag. Helt klart et friskt pust i musikkmiljøet i byen. De er komfortable på scenen og leverer et bra show hver gang.

Violet Hill

Bandet Violet Hill er for tiden på vei opp og frem i Bergen og omheng. De spiller alt-pop med et preg av store effekter. For øyeblikket er de i studio å jobber med sin første EP,

Feline Satisfaction

De spiller funky musikk med inspirasjon fra både progrock, jazz fusion og heismusikk. Dette er et band dere ikke må gå glipp av.