Bergen Realistforening er stolt av å presentere Bottled in England, som stiller på scenen på Kvarteret 4.oktober. De er det nye svarte. Det er rått, det er massivt. Et trommesett, en bass og litt elektronisk lyd er alt de to danskene trenger for å holde deres elleville drum’n’bass og dubstep live.

22.00 – Dørene åpner
22:30 – RF-DJs
00:00 – Bottled in England
01:00 – DJ Karolinski

CC: 120,- / 50 etter konsert

Kjøp billetter på billettservice eller et av deres utsalgssteder. Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)

Sjekk ut Facebook-eventen

Bottled in England

Live drum’n’bass
Bottled in England er en ny duo fra København, Danmark. De spiller drum’n’bass og dubstep, sjangere som vanligvis er kjent for data-genererte lyder. Dette gjelder ikke for Bottled in England. I tillegg til den karismatiske frontmannen Daniel Vognstrup som tar seg av bassen og elektronikaen, har Bottled in England også en trommist, August Dyrborg. Dyborg bruker sine imponerende evner og tar musikken til et mye mer menneskelig nivå. Dette gir en unik og imponerende konsertopplevelse. Bottled in England er et av de få bandene i verden som spiller drum’n’bass live, som gjør dette til en kveld verdt å få med seg.

A Comet From Underground
Bottled in England har skutt opp som en komet fra undergrunnen. Etter bare å spilt noen få konserter, ble de booket til å spille på Roskilde Festivalen. De har fått skryt og berømmelse som de fleste band bare drømmer om, og for tiden sprer seg som et virus på musikk blogger rundt om. Til tross for at konserten deres på Roskilde bare var nummer 9, var det fullt i publikum og kritikerne var imponerte. I tillegg representerte de også Danmark på den Skandinaviske showcase festivalen Northland Art Festival i Lodz, Polen, i Oktober 2011. Også her var det tettpakket med publikum, og de fikk god publisitet i både polske radioer og blogger.

Believe the Hype
August 2011 slapp Bottled in England sin nye EP «Believe the Hype», etterfulgt av en turne som bestod av 20 konserter rundt om i Danmark og Polen. Februar 2012 slapp de enda to nye singler i samarbeid med den danske topp produsenten Jacob Hansen (Volbeat, Dúné).

Hjemmeside
Mayspace
Soundcloud
Youtube
Twitter
Facebook

DJ Karolinski

DJ KarolinskiDJ Karolinski, eller DJ Psychick, er en 21 år gammel jente fra Bergen. I tillegg til å jobbe som DJ, er hun også en produsent. Her får du en god miks av Drum n bass, House, Techno, Trance, Funk, Jazz og Soul.

Soundcloud
Facebook
Mixcloud