Bergen Realistforening er stolte av å presentere Donkeyboy, pop-suksessen som fenget publikum med hitsinglene Sometimes og Ambitions i 2009. Support denne kvelden vil være Line Dybedal, vinneren av Local Heroes-konkurransen.

21:00 – Dørene åpner
22:00 – Local Heroes: Line Dybedal
22:45 – Donkeyboy

Kjøp billetter på billettservice eller et av deres utsalgssteder. Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)

Sjekk ut Facebook-eventen

Donkeyboy

Popgruppen fra Drammen har hatt enorm suksess de siste årene. Deres første album, Caught In A Life (2009), har alene kapret tre Spellemannspriser, tjuefem platinatrofeer og intet mindre enn tre listetopper. Den norske gruppa har ikke bare gjort seg bemerket i hjemlandet, men har også vært hovedattraksjonen på konserter og festivaler rundt om i Norden.

I høst vil Donkeyboy sette ut på ny turné, og i den forbindelse har musikkprosjektet Local Heroes, sammen med Donkeyboy, bestemt seg for å gi lokale artister mulighet til å varme opp for popgruppa.

Singelen Triggerfinger er Donkeyboys nyeste låt, og kan høres på www.donkeyboy.no. Sangen presenterer en ny spennende gjestevokalist fra Canada, i tillegg til at det er laget en splitter ny musikkvideo i forbindelse med utgivelsen. Pop-gruppa gir oss mye å se frem til i høst.

YouTube
Myspace
Hjemmeside
Twitter

Local Heroes-vinner: Line Dybedal

pressebilde Line DybedalAvgjørelsen er tatt og den heldige valgte Local Heroes for Donkeyboy på Kvarteret er Line Dybedal! Tidligere fant vi henne i The Pink Robots, nå står hun i spotlighten under eget navn. Komponist og sanger Line Dybedal byr på krystallklar, synthdrevet popmusikk av ypperste sort, hvor inspirasjonskildene spenner vidt, hele veien fra Björk og Odd Nordstoga, via Ellie Goulding til kirke- og folkemusikk. Som om ikke dette allerede er nok har alltid med seg en hot trommeslager og stilig bassist på scenen.

Donkeyboy har følgende å si om valget for denne festkvelden i Bergen: “Vi har tidligere hørt Line Dybedal i The Pink Robots, og synes det er veldig morro at hun meldte seg på denne runden av Local Heroes. ‘Calling’ er en knallfin låt fra en jente med en meget bra stemme”.

Låta Donekyboy falt for kan du høre her: https://app.localheroes.no/node/43884