Up & Coming er et konsept hvor Bergen Realistforening vil fremme Bergens mange nyoppstartede band ved å gi dem sjansen til å spille på byens beste intimscene: Teglverket på Det Akademiske Kvarter. For at så mange som mulig skal kunne se Bergens neste musikkstjerner, vil alle konsertene være gratis! 

Gratis inngang
Aldersgrense: 20 år, 18 med studentbevis.

Sjekk ut Facebook-eventen

Cretura

Cretura er et Melodisk Horror Metal band, med ett album på repertoaret, samt en kommende EP. Dette gjør at de har masse variert materiale. Sangene deres har masse forskjellige elementer, blant annet ren kvinnelig vokal og kontrasterende brutal growling. Heavy instrumental musikk med masse trøkk, men også fine keyboardmelodier.
Kort sagt: When the dead goes to dance, Cretura playes the music.

Symbiose

Bandet startet som et studioprosjekt med Aleksander og Hein, sommeren 2011, med en visjon om å lage tung og progressiv metall med inspirasjon fra 70-tallets store prog-helter, samt band fra nyere tid. Erling dukket opp bak slagverket i begynnelsen av 2012, og Ben steppet inn på bass våren 2013. Siden har vi jobbet hardt med å bli ferdig med materialet til en EP, som slippes i løpet av sen-høsten 2013. Konserten 5. september blir deres debut-konsert – so be there!

Aleksander Vormestrand – Vokal & gitar
Hein Alexander Olson – Gitar & backing vokal
Erling Andreas Jensen – Trommer
Ben Ezekiel – Bass

Anagram

Prog-metal’ens svar på eksperimentelle ideer, gjennomført på en nytenkende måte med herlige melodier og knallrøffe grooves. Som bare er en start på hva Anagram kan tilby. Med en fersk EP tilgjengelig på Spotify i skrivende stund. Alle som liker litt tyngre musikk, og kanskje dem som ikke liker det også, kan finne seg til rette med noe kaldt i glasset og et heildundrandes show på Kvarteret med gutta fra Anagram.