LidoLido inntar Teglverket på Kvarteret den 19.september! Ikke gå glipp av denne konserten med spennende nye sanger!

Konsertstart: 21:00
Kjøp billetter på billettservice eller et av deres utsalgssteder. Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)

Sjekk ut Facebook-eventen

LidoLido

Bergen Realistforening er stolt av å presentere LidoLido, som kom ut med en splitter ny single, “Make the World Go Round” i mai 2013. Ny plate ble også nettopp sluppet “Battle Poetry”

“Make the World Go Round” på Spotify
Battle Poetry på ITunes og Spotify

Etter å ha gitt ut en rekke mixtapes på egenhånd og imponert bransje og publikum på By:larm og SXSW i Austin, signerte LidoLido med Universal Music Norge. 19 år gamle Peder Losnegård fra Haugesund begynte å spille trommer allerede som toåring og behersker i tillegg piano og gitar. LidoLido vokste opp med en far som er dirigent for et gospel-kor og fikk en musikalsk oppvekst få andre i Norge kan matche. Peders møte med en utvekslingsstudent fra USA vekket hans interesse for hip hop kulturen og denne musikken ligger hans hjerte nærmest. Men den unge rapperen/sangeren/produsenten har allerede utviklet et eget sound, hvor han også har latt seg inspirere av andre sjangere.

LidoLido opplevde i høst stor suksess med singelen ”Once Upon a Time”. Senere ble han a-listet med som ble en kjempehit på NRK Petre med låta ”Different”, som er hentet fra hans debutalbum. Låta ble faktisk den mest spilte låta på NRK Petre i 2011, foran stjerner som Adele & Bernhoft. LidoLido kommer med debutalbumet sitt ”Pretty Girls & Grey Sweaters” 3.februar 2012. Det gis ut av Universal Music, og i kjølvannet av dette skal han ut på turné til utvalgte storbyer. Han blir også å se på flere av landets beste festivaler til sommeren!

Vil anbefale å sjekke ut bloggen til LIDOLIDO hvor han frem mot release deler noen skikkelige godbiter:

”Turn Up The Life” på Spellemann HER

Reportasje fra studio med Timbuktu, Little Steven, Ole Edvard Antonsen, samt fra hans eksamen, sjekk ut: http://www.nrk.no/lydverket/du-kunne-vaert-s%C3%B8nnen-min/

”Turn Up The Life” med Yosef og Timbuktu på NRK Lydverket HER.

Flere låter fra sendingen kan du se HER.

Første singelen fra albumet var Different. Different var den mest spilte låten på P3 i 2011.

”Different” anmeldelse i Dagbladet

Chop It Up”, spilt inn live fra kjøkkenet.

Writemode

LidoLido har også imponert Stargate I året som gikk: “LidoLido is the biggest talent to come out of Norway in a long time. His sound is completely current and completely original”. (Tor Hermansen)

Hjemmeside
Facebook
Blogg
MySpace
Twitter
Soundcloud

Shift

shiftDebuterte med mixtapen ‘Min Tur’ i 2006, fulgte opp med ‘Terningen Er Kastet’ i 2007, produsert av Hkon. Gav ut albumet ‘Ekte Gjenkjenner Ekte’ sammen med Jave i 2008. Jobber med solo debuten Veriats om dagen,første singlen Bergenserbrevet var c & b listet på p3 i store deler av 2012. Andre singel, Ekte Silikon ble også listet på p3.

Urørt
Twitter : 420shift
Instagram: 420shift
Facebook gruppe
Facebook side

AreaFY

area1Gav ut mixtapen Best of FY sammen med Hkon og Ovelution i 2005. Fulgte opp med Before The First Impression i 2006 og In My Teens i 2007, begge produsert av Hkon. Gjester Tommy Tee’s No Pain No Profit Ep (Blodbyen Massive) i 2009. I 2012 gav han ut mixtapen Young Blue Eyes. Er snart aktuell med singelen/video I’m Just Saying produsert av Simen Hope (Shift – Bergenserbrevet) og ny EP til høsten. Kommer til å dukke opp på re-releasen av Son Of Light’s War Of The Words album i løpet av 2013.

Twitter
Soundcloud
Urørt
Facebook
YouTube
Instagram