Kort fortalt – Utvalgte lørdager i semesteret arrangeres HELHUS på Kvarteret, der de forskjellige rommene fylles med ulike arrangementer. Med en fast inngangspris på 50,- kan du denne gangen få med deg flere konserter, karaoke og det er selvsagt dansegulv i Stjernesalen.

Program:

22:00 – Singstar @ Maos
23:00 – Dansegulv: Stjernegulv @ Stjernesalen
23:00 – Konsert: Lumikide @ Teglverket
23:45 – Konsert: Synne Sanden @ Teglverket
00:00 – Konsert: A New Direction Music @ Tivoli
01:00 – Konsert: AWAY @ Teglverket

Aldersgrense: 20 år (18 med studentbevis)

Sjekk ut Facebook-eventen

AWAY

away2kred Simen RogstadAWAY er bare 17 og 18 år gamle, men blåser nå den norske musikkbransjen av banen! I sommer er de klare for 2 konserter på Slottsfjellfestivalen, Hovefestivalen, Månefestivalen, Varnafestivalen og mye mer! Lørdag 1. juni spilte de for et utsolgt Parkteatret i Oslo til fantastiske anmeldelser!

“Fantastisk band, fantastisk vokalist, fantastiske låter!”
– Kjartan Slette, Head of Music, WiMP.

“Bare gi disse årets Urørt-tittel med én eneste gang, “William” er en av årets beste norske låter. Det er nesten sånn at resten bare burde slette Urørt-profilen sin i ren avsky mot hvor talentfulle denne unge gjengen er. Neida. Det mener jeg selvfølgelig ikke, men det ville vært en stor tabbe å gå glipp av det i alle fall.”
– GAFFA

“Det er noe veldig spesielt ved å se et band så tidlig i karrieren rett og slett bare spille ræven av seg på scenen. Publikum danser, flere par kliner og det kastes blomster opp på scenen. I det guttene takker for seg er det ikke en eneste skjorte som ikke er gjennomvåt av svette. For meg er det eneste stort under at førstesingelen «William» ennå ikke har blitt listet på norske radiokanaler. Det forteller kanskje mer om norske radiokanaler enn om bandet selv.”
– HISSIG: http://www.hissig.no/away-morgendagens-helter/

«Hadde Away spilt på South By Southwest i år hadde de garantert vært i SPIN Magazine. Det er bare for resten av Norge å våkne opp.»
– Toffen Gunnufsen, Hovefestivalen.

“AWAY blåste TBA! Hoveslaget av banen i Fredrikstad forrige fredag. De har pop-potensiale til tusen og lager udiskutabelt gode radiotunes. De fremstår som en dynamisk enhet og har i tillegg en veldig god vokalist.”
– Hovefestivalen.

“Fantastisk liveband!”
– Simen Herning, Varna Festival og Get Dancy.

“Noe av det mest lovende norsk musikk har å tilby om dagen!”
– P3 og Hovefestivalen.

Facebook
Urørt
Twitter
Instagram
“William” er bandets første singel, se musikkvideo her: YouTube 

Synne Sanden

Synne Sanden1I en alder av kun 23 år er Synne Sanden nå aktuell med sitt andre studioalbum. Etter å ha mottatt et lass med ros og gode kritikker for sitt melankolske debutalbum ”When Nobody’s Around” med bl.a. Bugge Wesseltoft bak spakene, tar hun en aldri så liten helomvending med ”Climbing The Rainbow”. Her får vi servert lidenskapelig pop som flyver både høyt og lavt, hardt og tandert, ærlig og kompromissløst. Hun har også med seg et knippe musikalske venner som er med å sette sitt preg på skiva, bl.a. Thomas Dybdahl, Suzanna Wallumrød og Turid Alida Solberg. Albumet inneholder også hiten ”The King In My Kingdom” som bl.a. ble A-lista av P3 og ga henne en plass i Urørtfinalen 2013 (der hun kom på en solid 2.plass!).

Anmeldelser av ”Climbing The Rainbow”
5 i Dagsavisen – Fargesprakende og dramatisk pop
5 i Oppland Arbeiderblad – Myk og mystisk
5 i Hamar Arbeiderblad – Luftig pop, med trøkk og driv
5 i Telemarksavisa – Leken ungjentepop
80% på Hissig.no – Intens drømmepop
Samt gode omtaler i både Dagens Næringsliv, Varden, Adressa, Vårt Land og Vest-Telemark Blad.

Sitater:

”Jeg ble mektig imponert!” – Mads Borch Bugge under Urørtfinalen

”By the time the set was finished, she’d turned into a true pop star” – by:Larm News

“Alt tyder på at Sanden vil kunne prege det norske pop året 2013” – Marius Asp

“Synne Sanden klatrer mot toppen av norsk alternativpop” – Dagens NæringslivLinker

Sjekk ut låta “The King In My Kingdom” på YouTube
Spotify
Urørt
Portrett i P3
Twitter
MySpace

Lumikide

Lumikide ble dannet på jazzlinja ved Sund FHS i 2011, de spiller melankolsk pop med referanser til ambient og garasjerock. Musikken spenner fra det helt intime og minimalistiske til rocka space-partier. Alle medlemmene har bakgrunn i jazz og eksperimentell musikk, de utnytter den musikalske bakgrunnen sin for å skape et organisk og levende lydbilde. Inspirasjonskildene deres er bl.a Portishead, Sigurd Ros, Mew og Beach House.

Bandet består av Birgitta Alida Hole (vokal og synth), Martion Tonne (gitar) og Axel Skalstad (trommer).

Facebook
Soundcloud
Urørt
MySpace

A New Direction Music

A New Direction Music (ANDM) er et nytt plateselskap og indie label for indie pop og elektronisk musikk med hovedbase i Bergen. På helhus 31. august inviterer ANDM alle nysjerrige musikkelskere til en showcase der et utvalg av ders nye og spennende artister spiller live.

Soundcloud
YouTube
Twitter
Facebook
Hjemmeside