Kult-favorittene i Major Parkinson feirer i august femårsjubileum for debutalbumet sitt, og anledningen blir markert med en veldig spesiell konsert på Kvarteret.

21:00 – Dørene åpner
22:30 – Support: Eim
23:15 – Major Parkinson

Kjøp billetter på billettservice eller et av deres utsalgssteder. Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)

Sjekk ut Facebook-eventen

major presse 4

Bergen Realistforening er stolt av å presentere Major Parkinson som nok en gang stiller på scenen i Tegelverket på Kvarteret. Datoen du må huske er 07.september!

Major Parkinson gir ut ny singel etter 3 år, “Euthanasia Roller Coaster”. Sjekk den ut på Spotify

Kult-favorittene i Major Parkinson feirer i august femårsjubileum for debutalbumet sitt, og anledningen blir markert med en veldig spesiell konsert på Kvarteret. Her vil det selvtitulerte albumet fra 2008 bli spilt i sin helhet fra start til slutt for første gang i historien. Glimt fra tredjealbumet som kommer i januar vil også dryppe over Bergenspublikummet i en energisk og forrykende musikalsk festkveld.

Finn ut mer om Major Parkinson på følgende linker:

Hjemmeside
Facebook
MySpace
Twitter
Spotify
Urørt
YouTube

Eim

P1020970Eim er et nystekt indie/pop/folk-band som er lokalisert i Bergen. Bandet består hovedsaklig av fiolinist/vokalist Ella Helén Bukkøy og gitarist/vokalist/tekstforfatter Ingjerd Tranvåg. De spiller selvskrevne låter hvor lydbildet er harmoni-rikt og beveger seg stadig fra mykt englekor til mer djevelske toner. De finner inspirasjon i alt fra norsk folkemusikk til deres store helter som er blant annet Joni Mitchell og Fleet Foxes.