Semesterets siste HELHUS blir på en torsdag da vi feirer 16.mai på Kvarteret. De forskjellige rommene fylles med ulike arrangementer, og det er fast inngangspris på 50,-. Denne gangen blir det dansefest med DJer som Mathias Stubø, Ciscoe og Basetail Crew, og det er selvsagt dansegulv i Stjernesalen.

Program:

20.00 – Immaturus: Åpen Scene @ Storelogen
22.00 – Tommy Black @ Teglverket — AVLYST—
22.00 – Basetail Crew: Psychick @ Tivoli
23.00 – Stjernegulv @ Stjernesalen
23.00 – Ciscoe @ Teglverket
00.30 – Mathias Stubø og dj Kimichi @ Teglverket
00.00 – Basetail Crew: Martell @ Tivoli
01.00 – Basetail Crew: Dinosaudius @ Tivoli
02.00 – Basetail Crew: 60Hz @ Tivoli
Singstar @ Speilsalen
IndieLounge @ Maos Lille Røde

Aldersgrense: 20 år (18 med studentbevis)

Sjekk ut Facebook-eventen

GRATIS GLOWSTICKS TIL ALLE – WOOP WOOP

Mathias Stubø

Mathias Stubø er en norsk musiker og DJ som produserer musikk innen sjangeren elektronika. Han er også kjent under navnet Proviant Audio. Allerede som fjortenåring ble han kåret til ukas Urørt. I 2010 ble han nominert til Årets Urørt, og i 2011 slapp han ut to album.

Tidligere har Mathias Stubø vært aktuell på festivaler som Hovefestivalen, Kongsberg Jazzfestival, Slottsfjelfestivalen, Moldejazz 2011 og by:Larm 2010.

Sjekk han ut på Facebook, lytt til låtene hans på Spotify, Soundcloud og på Urørt.

DJ Kimichi

Kimichi kommer opprinnelig fra Vestfoldbyen, Sandefjord. Han har i løpet av sin unge alder spillt over hele Norge, i London, Amsterdam og Vietnam. Kimichi har jobbet med flere kjente artister som Mathias Stubø, Tarjei Strøm (Datarock), Ralph Myerz m.m. Han spiller en blanding av Hip-Hop, Disco, Funk, House, Rnb, Soul, mashup’s og urbane groove’s.

Sjekk han ut på Twitter, Facebook og hør musikken hans på Soundcloud.

Basetail crew

Basetailcrew har en årrekke arrangert fester både i Norge og Sverige. Nå gleder vi oss til å igjen forvandle Tivoli på Kvarteret til en hule med herlig psykedelisk atmosfære av lyd og lys. Psychick åpner med et totimers djset etterfulgt av Martell, Dinosaudius og til slutt et etterlengtet liveset av 60Hz.