Bergen Realistforening presenterer en helaften med heftig lokal hiphop. 

Konsertstart: 22:00

Billetter kjøpes i døren.

Denne kvelden er det 18-årsgrense på Kvarteret (Kun denne kvelden)!

Sjekk ut Facebook-eventen

Shift

Debuterte med mixtapen ‘Min Tur’ i 2006, fulgte opp med ‘Terningen Er Kastet’ i 2007, produsert av Hkon. Gav ut albumet ‘Ekte Gjenkjenner Ekte’ sammen med Jave i 2008. Jobber med solo debuten Veriats om dagen,første singlen Bergenserbrevet var c & b listet på p3 i store deler av 2012. Andre singel, Ekte Silikon er listet på p3 nå. Veritas er ute snart!

Urørt
Twitter : 420shift
Instagram: 420shift
Facebook gruppe
Facebook side

 

AreaFY

Gav ut mixtapen Best of FY sammen med Hkon og Ovelution i 2005. Fulgte opp med Before The First Impression i 2006 og In My Teens i 2007, begge produsert av Hkon. Gjester Tommy Tee’s No Pain No Profit Ep (Blodbyen Massive) i 2009. I 2012 gav han ut mixtapen Young Blue Eyes. Er snart aktuell med singelen/video I’m Just Saying produsert av Simen Hope (Shift – Bergenserbrevet) og ny EP til høsten. Kommer til å dukke opp på re-releasen av Son Of Light’s War Of The Words album i løpet av 2013.

Twitter
Soundcloud
Urørt
Facebook
YouTube
Instagram

 

PederPederMayne

Har vært aktiv på den bergenske rapscenen siden han slapp sin første mixtape ”Fo`RillaDilla” i 2007. Fulgt av gratisutgivelsene ”velkommen til mitt hjørne” (2008) ”Beveger meg seint” (2009) ”Ung, blakk, ambisiøs” (2011) og ”Sier mitt navn 2 ganger” (2012). Snart aktuell med den egenproduserte EP`en ”Fullt Rom Tomme Lommer”.

Twitter
Urørt
Kingsize Magasin
Soundcloud
Facebook
Myspace

DJ før og mellom artistene: Jonny Bayer