Året 2013 markeres Taakes tyveårsjubileum, og dette feires med konsert på Kvarteret fredag 3.mai. Dørene åpner: 21:00
22.00 – Supp: Fairy
22.45 – Taake

Kjøp billetter på billettservice eller et av deres utsalgssteder. Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)

Sjekk ut Facebook-eventen

Taake

Året 2013 markeres Taakes tyveårsjubileum. Bandet har siden oppstarten markert seg som en fanebærer for den tradisjonelle norske Black Metal. Til forskjell fra flere andre viktige band i sjangeren, har Taake aldri vendt seg bort fra opphavet. 20 år etter oppstarten, og til tross for frontmann Hoests evne til å inkludere utradisjonelle elementer i musikken, holder Taake fortsatt ved hevd det som gjorde Norsk Black Metal internasjonalt anerkjent på midten av nittitallet.

Bandet markerer sitt 20’års jubileum denne kvelden og ettersom det er snakk om hjembyen vil det bli fremført et eksklusivt sett som inkluderer låter fansen sjelden eller aldri har sett fremført live før.

“Bergens stolthet er ikke Brann, det er Taake!”  –Helvete Magazine

Sjekk ut Taake på deres Hjemmeside, på Facebook og lytt til dem på Spotify.

Fairy

fairy (2)Fairy er fenomenet av noe søtt og uskyldig, men hvis du fanger det, biter det. Dette er filosofien bak bandet Fairy, de ser kanskje søte ut, men de har en enorm energi på scenen, med sin catchy melodisk rock.

Fairy består av jentene: Therese Tofting (Vokal / gitar) Hanne Østhagen (trommer) Trine Pernille Klokkerud (Bass) Masha Sri Vestrheim (gitar / synth)

Sjekk ut Hjemmesiden og bloggen deres. Finn musikken deres på Spotify og hør dem på Urørt