ASF og RF presenterer StåOppJazz sitt 10 års jubileum. Vi vil i den anledning arrangere en heidundrende feiring med ulike artister og show. Det hele vil foregå over tre dager, fra torsdag 4. april til lørdag 6. april.

Program:

18:00: Samfunnet: Opptakt til popslakt @Tivoli
19:00: Dørene åpner
20:00: Samfunnet: Quiz @Tivoli
22:00 – Hanne Hukkelberg @ Storelogen
22:30 – Miss Tati @ Teglverket
23:30 – Novelty Sounds @ Teglverket
00:00 – Hell Hell Hell @ Tivoli

Sjekk ut Facebook-eventen

Aldersgrense: 20 år (18 år med studentbevis)

Hell Hell Hell

big_hellhellhellHELL HELL HELL spiller energisk post-hardcore og slipper sin selvtitulerte debut September 2012. Innspillingen er ferdig, med god hjelp fra Bjarte Lund Rolland (Kvelertak) og Ruben Willem (Haust) bak miksebordet.

Lytt på debutalbumet her eller her:

 

Novelty Sounds

big_novelty_soundsBak dette engelske navnet skjuler det seg to grammofonryttere ved navn Helge (Arna) & Henrik (Laksevåg).

Deres sporadiske samlinger finner som oftest sted på tepperommet til kulturhuset Landmark.

På det musikalske menyen finner en slægers fra 40-,50-, 60- og tidlig 70-tallet.
Om man skal båssette disse vil nok navn som Soul, Garage, Rockabilly, Funk, Calypso og 60´s passe best.

Kveldene begynner med musikk av det trivelige sorten spillt i talevennlig volum.
Når kvelden blir til natt øker både volum og dansemuligheter i takt med gjestenes promille.

Miss Tati

big_misstatiMiss Tati er bosatt i Bergen men har sin bakgrunn fra Angola/Portugal. Hun har vært et kjærkomment nytt og uendelig friskt pust på den vokale soul og hiphop scenen mellom de nedbørstunge 7 fjell de siste par årene.

Tati har i sine 4 år som kordame gjort oppdrag for band som Datarock, Superfamily, Whitest Boy Alive, Kakkmaddafakka, Major Parkinson, Fagernes Yatch Klubb og SyntaxTerrOrkester. Hun utviklet seg veldig disse årene, og ble veldig sulten på å stå i fronten selv. For de som har sett henne, så er ord som ”sensasjonell” og ”brilliant” lett å ta i bruk.

I 2013 Miss Tati fokuserer på å gi ut debutalbum – sjangermessig beveger musikken seg rundt soul og funk blandet med jazz og hip hop. Hun får inspirasjon fra artister som D’angelo, Erykah Babu, Bilal og Jill Scott.

Miss Tati – vokal
Ivar Thormodsæter – trommer
Ander Bitustøyl – bass
Einar Sogstad – keyboard
Irem Muftüoglu – vokal og perk

Hanne Hukkelberg

11Med Hanne Hukkelberg vet du aldri hva du får. Bare at det er eksperimentelt, vakkert og kårny. Hukkelbergs musikk har alltid hatt en tydelig personlig signatur og hennes tre foregående album er definert av helt distinkte lydbilder. Dette har gitt henne stor kunstnerisk frihet til å bevege seg uanstrengt mellom sjangre, noe Hukkelberg har høstet internasjonal anerkjennelse for. Albumene har resultert i verdensomspennende turnéer, to Spellemanns-nominasjoner og et bredt internasjonalt publikum.

Hukkelbergs fjerde album ble laget i New York. ”Featherbrain” ble navnet og albumet fikk uvanlig gode kritikker fra en samlet britisk og tysk presse. 2012 gikk med til å turnére Europa rundt, blant annet sammen med amerikanske Wilco. Hennes band består av støygitaristen Ivar Grydeland (Hunstville, Dans Les Arbres) og multiinstrumentalisten Mai Elise Solberg (Ontz, VOM, Bare Egil) og de har utviklet et sound som kan veksle mellom et kraftfullt, nesten industrielt uttrykk og det mer sarte og subtile.

”As fearless as Björk and Bat for Lashes, she has fashioned another masterpiece” (Sunday Times)

”Featherbrain (…) has an odd energy and uniquely spesific fidelity, but the way they’re integrated into the compositions reveals the true depth of Hanne Hukkelberg’s talent” (The Wire)

”Featherbrain is at once both amazingly complex and touchingly simple” (Rock-a-rolla)

”The viceral ’My devils’ is Banhees-meets-’Garland’s-era Liz Frasier in a thrillingly urgent primal chorus (Clash Magazine).

”With Featherbrain, Hanne Hukkelberg shows not only a willingness to keep her characteristic sound (…) but does it in a way which sounds so daring. But, aside from all that, it’s another Hukkelberg album to treassure.” (BBC Music)

”After one listen to this album, you’ll be freaked out. After several, you’ll start to pick it apart, to understand it, and you will end up raving about it to everyone you know. Hanne has been to some dark places in making Featherbrain, places that few people would choose to go. We can only admire her bravery as a musician for doing so”. (The Stool Pigeon)