Up & Coming er et konsept hvor Bergen Realistforening vil fremme Bergens mange nyoppstartede band ved å gi dem sjansen til å spille på byens beste intimscene: Teglverket på Det Akademiske Kvarter. For at så mange som mulig skal kunne se Bergens neste musikkstjerner, vil alle konsertene være gratis! Les mer her

21:00 – Dørene åpner
22:00 – Salvation Remains
22:45 – TV For Chickens

Gratis inngang!
Aldersgrense: 20 år, 18 med studentbevis.

 

Salvation Remains

Salvation Remains er et band fra Laksevåg, Bergen som spiller hard rock og metall med god energi og vakre toner. Bandet havnet på en sterk og god 4.plass i Bergensfinalen av Emergenza-festivalen i fjor høst.

Sjekk de ut på Facebook

 

TV For Chickens

TV For Chickens er et fremadstormende band med mye energi og en ny EP på vei. Musikalsk er bandet tydelig inspirert av et bredt spekter av sjangre og artister, og det er det som gjør musikken til TV For Chickens enestående og spesiell. Fra tunge gitarriff til lekne vokalmelodier er det musikk en hver kan like. TV For Chickens er et band som kan smykke seg med gode live opptredener, og har god publikumskontakt.

Sjekk de ut på Facebook