Yuma Sun, traktøren av skitten, rusten og energisk westernrock som utføres på et elegant og karismatisk vis.

Konsertstart kl. 22.00

Billetter kjøpes i døren.

Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis)

De fem lovløse slapp sin debut, “Romanza”, høsten 2012 hos Fast Fuse Records og Naxos AS. De har siden den tid satt Norge i full fyr med to kruttsprengte Norgesturnéer fylt til randens grenser med energi, karisma og andre uhelligheter i vårt gudsforlatte land.

Orkesteret er i disse dager i studio for å snekre sin andre full-lengder som slippes høsten 2013. På Kvarteret serveres de nye låtene som beskrives som et westernepos i aller pureste form, pakket inn med rustne kassegitarer, sørgende strykere, knivskarpe gitarer og djevelske vokaler som tar norsk prærierock til det mørkeste dyp.

“Til en velfortjent pust i bakken. Og den treng du. Dette er intense saker som viser at den norske rocken er suverent best på Vestlandet!” -Firdaposten

“Veltraktert westernrock fra Bergen – Vi er med!” – Natt&Dag

Følg de på Facebook og Urørt
Sjekk ut musikkvideoen “Another day” på YouTube

Sjekk ut Facebook-eventen